Apple Fresh!

Kategori: Vindere

Apple Fresh!

Apple Fresh! 

Vi har trukket 3 vindere der hver modtager et sæt med head & shoulders nye duft Apple Fresh !

KONKURRENCEN ER SLUT - TILLYKKE TIL:

Jørgen Bergmann på Frederiksberg
Trine Nordbek i Stouby
Hansine Fredriksen i Holbæk

Kvinder over hele verden er vilde med duften og synet af nyvasket hår – og hele 70 procent af os bruger det til at flirte med. Ligesom 63 procent af mændene vil komplimentere en kvinde, hvis hun har smukt hår. Derfor er det selvfølgelig også ret vigtigt, at kradsende hovedbund og små hvide flager på skuldrene ikke kommer i vejen for amorinerne. Hvilket er et langt større problem, end man lige skulle tro, for halvdelen af verdens befolkning lider under hovedbundskløe og skæl i stilhed, uden behandling, med store konsekvenser for det fysiske velbefindende og selvværdet: en konstant kløende hovedbund, aldrig at kunne have mørkt tøj på, aldrig at føle sig helt frisk og ’nyvasket’ – ikke så befordrende for en god flirt.



Men hovedbundskløe og skæl kan faktisk behandles meget let. Al forskning viser, at en af de vigtigste faktorer er kontinuitet i behandlingen. Og den opnår man kun, hvis produktet både er effektivt mod skæl/kløende hovedbund, er kosmetisk godt for håret, og giver os en helt nyvasket og ren følelse.

Her spiller duften en stor rolle: Vores lugtesans er direkte forbundet til vores limbiske system (det område i hjernen, som styrer hukommelse, følelser og instinktiv adfærd), hvilket betyder, at en frisk duft kan ’trigge’ og forstærke vores følelse af renlighed. En forskningsundersøgelse fra head & shoulders viser, at friskt, skønt duftende hår formår at påvirke og ændre vores humør: Hele 94,5 procent af kvinderne i undersøgelsen oplever, at smukt, nyvasket hår får dem til at føle sig friskere og giver 91 procent en følelse af at være mere attraktive og selvsikre.

Derfor har forskere fra head & shoulders teamet op med nogle af verdens førende dufteksperter i udviklingen af den nyeste produktserie, for at finde ud af hvilken duft, der appellerer mest til kvinder i en shampoo/balsam. Ved at benytte de samme komplekse teknikker, som man bruger i udviklingen af fine parfumer, har head & shoulders forskerne og dufteksperterne fundet frem til den skønt opløftende Apple Fresh duft med top-, midte- og grundnoter af sprøde, friske frugter, som grønne æbler og asiatiske pærer, rene blomsterdufte fra liljer, roser og jasmin, samt blødhed og varme fra moskus og træ.

Duften holder langt op ad dagen, også efter hårtørring og styling med fx glattejern, hvad der understøtter incitamentet for kvinderne til at fortsætte behandlingen – og få gang i deres flirt ved samme lejlighed, med lækkert, nyvasket, velduftende hår!

Den nye head & shoulders Apple Fresh shampoo og balsam forhandles over hele landet til en vejledende udsalgspris på 42,90 DKK for henholdsvis 250 ml shampoo og 200 ml balsam.

Vind Karolines store picnic & tapas bog
Vindere
Vind Karolines store picnic & tapas bog 

Her er bogen til dig, der gerne vil diske op med lækkerier, tapas eller brunch, når familie og venner kigger forbi.

Læs mere
Vindere af Tassimo Vivy
Vindere
Vindere af Tassimo Vivy 

Her er de heldige vindere af Tassimo Vivy maskinen: Lisbeth Brünings fra København K og Gitte Bølling fra Aalborg Øst. Tillykke !

Læs mere
Vindere
Vindere af "Det søde" 

Hjertelig tillykke til J.T.Jensen fra Esbjerg V, Martin Ludvigsen fra Tåstrup og Elin Jensen fra Roskilde, som alle har vundet Lisbeth Tordendahls nye kagebog "Det søde - sundhed & nydelse".

Læs mere
Vindere af Familien på dvd
Vindere
Vindere af Familien på dvd 

Hjertelig tillykke til Mette Lorenzen fra Augustenborg, Annie Villumsen fra Søborg, Maibritt Kim Mikkelsen fra Helsinge,Bettina Randahl Bigum

fra Smørum, som alle har vundet filmdramaet Familien på dvd.

Læs mere
Vindere af Derma Sun
Vindere
Vindere af Derma Sun 

Tillykke til Jannie Alkalai-Johnsen fra København S, Lolita Baumgartner fra Ballerup, Charlotte Kelly fra Munkebo og Gitte Calov fra Brønshøj, som har vundet solprodukter fra Derma Sun.

Læs mere
Naturalmanak
Vindere
Naturalmanak 

Tillykke til de heldige vindere af Søren Espersen og Claus Meyers Naturalmanak.

Læs mere
Fading Gigolo
Vindere
Fading Gigolo 

Se den charmerende film Fading Gigolo. Filmen handler om boghandleren Murray, som i sin pengenød lokker sin ven, den midaldrende Fioravante, til at arbejde som gigolo. Imens agerer Murry alfons ...

Læs mere
En du elsker
Vindere
En du elsker 

Tillykke til Camilla Thisted-Widtfeldt fra Horsens, Jane Pawelczyk fra Randers C, Pia Alø Visser fra Hvidovre og Tina Clausen fra Odense N, som hver har vundet 2 x biografbilletter til filmen ...

Læs mere
Begynderyogabogen
Vindere
Begynderyogabogen 

Tillykke til Pia Jagtman fra Roskilde og Louise Boes fra Aalborg, som har vundet Karen Pallisgaard dejlige bog Begynderyogabogen ..

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^