Kategori: Sommer

Værtindens checkliste

Værtindens checkliste 

Venter du sommergæster? Her får du en checkliste på, hvordan du nemt og enkelt får dine gæster til at føle sig ekstra godt tilpas ...

Venter du sommergæster? Her får du en checkliste på, hvordan du nemt og enkelt får dine gæster til at føle sig ekstra godt tilpas ...

Men i virkligheden skal der ikke så meget til for at få sine gæster til at føle sig godt tilpas. Med nedenstående checkliste over nødvendigheder kan du udkonkurrere ethvert 5-stjernet hotel. Arranger evt. det hele i en lækker kurv som du altid "lige" kan finde frem til gæsten.

  • Håndsæbe og lotion

  • Køb et matchende sæt af håndsæbe og håndcreme, med en svag og ikke alt for dominerende duft, da dufte er en individuel ting.

  • Tandbørste og tandpasta

  • Det er ofte noget gæster kan ha´ glemt på vej ud af døren, så sørg altid for at ha´ en helt ubrugt tandbørste og en tube tandpasta.

  • Makeupfjerner, ansigtsvask og creme

  • Ofte når du køber ind til dig selv hos materialisten, får du små prøver med af diverse til ansigtet. Gem dem til gæsten.

  • Shampoo og balsam

  • Det behøver bestemt ikke være noget fancy, men gerne med duft. Husk at uigennemsigtige flasker altid ser helt nye ud.

  • Rene håndklæder

  • Store rene bløde håndklæder gør alle mennesker i godt humør!

  • Mini materialist

  • Sørg for at have tamponer, hovedpinepiller, barberblade og ekstra sæbe i en lille kurv som du stiller frem til gæsten.

  • Toiletpapir

  • Der er ingen der bryder sig om at spørge: Vær sikker på at der er nok.

    Sommer
    Jordbærkoldskål 

    Der er ikke meget der overgår den traditionsrige rød/hvide danske dessert: Friske jordbær med fløde. Men nu, hvor jordbærsæsonen er på sit højeste, må du ikke glemme en rigtig sommerfavorit: Jordbærkoldskål!

    Læs mere
    Sommer
    Spiselige haveblomster - rose, lavendel & pelargonier 

    Både rosenblade, lavendel og nogle duftpelargonier kan anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Det ser helt fantastik ud, og det smager spændende. Et nemt og meget dekorativt tip er at fryse blomsterbladene og servere dem i en punch eller velkomstdrink.

    Læs mere
    Sommer
    Ærtesæson: Ærtecreme og ristede ærtebælge 

    Selvom danske ærter fås helt frem til september, så er det her i juni og juli, de smager allerbedst. Sprøde og saftige, er de en fantastisk sommersnack, og helt perfekte i grønne salater.

    Læs mere
    Sommer
    Grillsikkerhed: Vigtige råd om brug af grill 

    Med det omend noget ustadige sommervejr er der nok mange, der har gang i grillen. For det er jo bare så nemt og hyggeligt at tilberede lækkerier over de varme gløder.

    Her får du en stribe skønne opskrifter - og gode råd og forholdsregler, der giver dig de bedste forudsætninger for en god…

    Læs mere
    Sommer
    Salat med mozzarella og jordbær 

    En super lækker, nem og let sommersalat med jordbær, mozzarella og spinat - og en frisk og dejlig dressingen.

    Læs mere
    Forår
    Idéer til den lille have og altanen 

    Er man så heldig at have adgang til altan, terrasse eller et lille stykke have, så gælder det om at få mest muligt ud af de små kvadratmetre. Man må være kreativ og nøje overveje, hvordan man bedst indretter sig praktisk og hyggeligt.

    Mangler du lidt inspiration, så er designere og producenter…

    Læs mere
    Sommer
    Beskær frugttræerne 

    I sensommeren, i slut september, bør heldige ejere af frugttræer, have beskæring af træer og buske på to do-listen.

    Læs mere
    Sommer
    8 tips til hvordan du kommer nænsomt i gang efter ferien 

    Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at du har nydt det og fået slappet af. Nu gælder det om at få en god start på hverdagen og ikke brænde al energi, det gode feriehumør og nyvundne overskud af på én gang. Her får du en 8 gode tips, som er gode at have med, når du vender tilbage til jobbet.

    Læs mere
    Sommer
    Svimmelhed og hovedpine i varmen? 

    Med hedebølgen er det vigtigt at huske, at træthed, svimmelhed, forstoppelse og hovedpine, kan være symptomer på væskeunderskud. Ifølge anbefalingerne bør du drikke 1½ liter (ca. 8 glas) væske om dagen. Kroppen har ganske vist brug for ca. 2½ liter væske i døgnet, men den ene liter får du tilført…

    Læs mere
    Sommer
    Giftige alger: Pas på blågrønalger på stranden  

    Når varme sommerdage bliver tilbragt på stranden, så er det vigtigt at holde øje med vandkvaliteten. Ser vandet grumset eller misfarvet ud, så kan det skyldes blågrønne alger, og de er giftige for mennesker og dyr.

    Læs mere
    PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
    Nyhedsbrev
    Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
    Nye Bøger
    Shopping
    ^