À la Marilyn Monroe

À la Marilyn Monroe 

Det er nok de færreste af os, der ligefrem kan optræde som Marilyn Monroe look-a-like, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere.

Det er nok de færreste af os, der ligefrem kan optræde som Marilyn Monroe look-a-like, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere. Elfenbens hud, rubinrøde læber og kælne sovekammer øjne. Ingen kan helt gøre Marilyn Monroe kunsten efter, men med et par enkle tricks kan du gå Valentines Dag i møde med et forførende pin-up inspireret look à la Marilyn - og mærke effekten!

Elfenbens hud
Få smuk, glat teint à la Marilyn ved at anvende en lys, mat pudder-foundation eller løst pudder. L´Oreal har netop lanceret Lumi Magique Foundation, som giver et rigtig smukt finish. Inden foundation, kan man evt. lægge Lumi Magique Primer, som er en eminent makeupbase, der sikrer dig et helt jævnt og fløjlsagtigt resultat. Til serien hører også Lumi Magique Concealer, som er fuldt dækkende og helt skjuler mørke rande under øjnene og misfarvninger i huden.

Bryn à la Marilyn
Med det fløjlsagtige finish, kommer der ekstra fokus på øjne og bryn. Tegn forsigtigt brynet op med øjenbrynspen og læg evt. lidt ekstra farve øverst på buen for at give brynet den karakteristiske lidt spidse form. Husk at du får det bedste resultat ved at bruge øjenbryns-pennen udefra og ind mod midten, altså mod hårenes retning.

Hvid perlemor
For at fremhæve bryn og vipper, lægges hvid øjenskygge på øjenlåget fra vippekant til øjenbryn.

Forførende blik
Læg sort liner fra vippekanten midt på øjenlåget, i en blød bevægelse op og ud. Ønskes du mere ”sovekammer”-effekt, kan du trække eyelineren helt inde fra øjenkrogen. For ægte Marilyn effekt, kan man tilføje enkle falske vipper på yderste øjenvippekant.

Rubinrød trut-mund
Tegn dine læber op med lipliner og fyld ud med rubinrød farve. Se f.eks. den nye <link https: www.kvindeguiden.dk _self> The Kate Moss Collection fra Rimmel , som byder på 29 nye skønne farver og nuancer.

Endelig kan du også kopiere Marilyns karakteristiske lille skønhedsprik over læben, rulle håret op på curlere og få bølgende bløde lokker, og få hold på former og talje med <link https: www.kvindeguiden.dk _self> Shapewear fra Triumph eller med <link https: www.kvindeguiden.dk _self> Spanx.

God fornøjelse med at finde din egen Monroe-stil!

Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel? 

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker 

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri? 

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder 

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen? 

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud 

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor 

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Guldlak til sommertæer og -fingre 

Læg den smukke gyldne lak i et enkelt lag eller to, og du opnår samme glimtende effekt, som når du lader dine fingre glide gennem det gyldene strandsand en sommerdag.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Sakura 

 

Ritualer er i mange kulturer verden over en væsentlig og vigtig del af tilværelsen; Stille stunder, hvor man gennem små ritualer og ceremonier, finder indre ro og balance. Måske kan ’den slags’ synes spild af tid i vores egen stressede hverdag, for hvordan i alverden skulle man kunne finde plads…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Mascara - Guide til de bedste 

Det ville unægteligt være temmelig meget nemmere, hvis der fandtes en enkelt mascara, der garanterede os allesammen de perfekte vipper. Men da der er stor forskel på den vippeform, -længde og -fylde vi hver især har, og ikke mindst hvilket look vi hver især tilstræber, så risikerer man at skulle…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^