Kategori: Rejser
Sommer i norge
Sommer i norge 

Tag på eventyrsrejse med Hurtigruten - den verdensberømte sejlads langs Norges kyst og ind i de smukke fjorde ...

Hurtigruten, som sejler op langs Norges kyst og ind i de lange og smukke fjorde, er en af verdens ældste og mest berømte sørejser...Foto: Innovasjon Norge


Sommer Norge
At være god mod sig selv er oppe i tiden - og der findes vel næppe noget bedre for sjælen end at rejse. Især ikke hvis målet for rejsen er de norske fjelde. Hos Norsk Rejsebureau arrangerer de i år luksusrejser til det skønne sommer-Norge.

Det er rejser, som naturmæssigt byder på stemninger af næsten enhver art: romantik, storslåethed, fordybelse samt muligheden for at komme højt op og overskue verden.

Bureauets nye luksusrejse hedder ”Telemark Udsøgt” med undertitlen ” - Det har du fortjent!”. Her bor de rejsende i de bedste værelser, på de bedste højfjeldshoteller midt i Telemarkens enestående natur - og forkæles med kulinatiske oplevelser og fem-retters gourmet-menuer.

I Telemarken er Norges unikke natur samlet på ét sted. Her er majestætiske fjelde, dybe dale, sprudlende vandfald, spejlblanke søer, hyggelige bjælkehuse og masser af dyre- og blomsterliv. Men Telemarken byder også på spændende kultur, blandt andet stavkirker og unikt håndværk. Er man til aktiv selvforkælelse, er det nærliggende at benytte sig af de gode muligheder for fiskeri samt kanosejlads og ture på hesteryg.

Eventyrrejse med Hurtigruten
Men det er ikke kun Telemarken, der byder på eksklusivitet. Norsk Rejsebureaus ”Eventyrrejse” med Hurtigruten, som har sendt gæster fra hele verden på enestående naturoplevelser gennem snart 100 år, er også med i dette års sommerkatalog.

"Denne tur, som bringer gæsterne på en af de smukkeste sørejser i verden, er så populær, at de to ture, vi normalt tilbyder i sommerhalvåret, allerede blev så godt som udsolgt i løbet af vinteren. Så vi har arrangeret en ekstra afgang den 27. juli", siger Berit Hjorth Rasmussen, direktør for Norsk Rejsebureau...

Flere oplysninger fås ved henvendelse til Norsk Rejsebureau tlf. 33 12 45 65

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^