Kategori: Rejser
Smuttur
Smuttur 

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt, at komme til at slentre ned ad Champs Elysées, Saint Germain des Prés og Pigalle, og nyde hvor smuk Paris er på denne tid af året...

At tage væk et par dage, væk fra hverdagens rutiner og bare give sig selv lov til at nyde at være "væk hjemmefra", er ind i mellem lige det der skal til, for at få løftet humør- og energiniveauet.

Som fly og hotelpriserne er i øjeblikket, så behøver det hverken være dyrt eller besværligt, at komme til at slentre ned ad Champs Elysées, Saint Germain des Prés og Pigalle, og nyde hvor smukt oplyst Paris er på denne tid af året. Og så kan man jo krydre turen med et besøg på Louvre eller se Montmartres festlige kabaret Moulin Rouge.

I Berlin byder den kommende tid på flere store klassiske koncerter – og så har Berlin adskillige julemarkeder, som byder på julehygge, musik, boder og salg af lokale delikatesser og specialiteter. Besøg f.eks det stemningsfulde og helt enestående Spandau Christmas Market, som her i år åbner for 39. gang.

Budapest er også et rigtig godt bud på en storby med charme og med et stort udvalg af kulturelle oplevelser. Her i efteråret, kan man i operaen blandt andet opleve Tjajkovskijs Nøddeknækkeren, Verdis opera Otello og Mozarts Figaros bryllup. Og så må man ikke snyde sig selv for et ophold og velgørende kropsbehandlinger på et af Budapests berømte spahoteller …

_____________________________________________

annonce

<script type="text/javascript" src="http://videos.goviral-content.com/playerjs-yt/berlin_12742.js?w=400&h=350&pID=12697&bgc=ffffff&cw=1449636&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0"></script>

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^