Kategori: Rejser
Skift Key West ud med Koh Samui
Skift Key West ud med Koh Samui 

Drømmerejsen på en skøn ferieø kan være en dyr affære. Men hvis Key Largo og Key West skiftes ud med Bali og Koh Samui, så kan der spares en del på hotelbudgettet ...

… Og spar mere end 150 pct. på drømmeferien

Drømmerejsen på en skøn ferieø kan være en dyr affære. Men hvis Key Largo og Key West skiftes ud med Bali og Koh Samui, så kan der spares en del på hotelbudgettet, skriver Hotels.com.

Skift Key West ud med Koh Samui
Man får stadig fin hvid sand mellem tæerne og mulighed for at sænke kroppen ned i azurblåt hav, men prisen kan være mere end 150 pct. billigere, hvis man slænger sig i en hængekøje i Thailand fremfor Florida. Det viser Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM (HPI®).

Netop nu bruger mange danskere sikkert efterårsaftenerne på at drømme sig langt væk til en ø med sand, vand og kølige drinks i solen. Eller måske går efterårets drømmerejse i stedet til en ø med masser af pulserende storbyliv. Uanset om man er til strand og vand eller storbyliv og sightseeing, så er der stor forskel på, hvor meget man må bladre op med, hvis rejsedrømmen handler om en god ø-ferie. Således betalte danskerne i 1. halvår 2013 gennemsnitligt mere end 150 pct, mindre for et hotelværelse i Phuket end for samme i Key West i.

Drømmeferier i hver sin ende af skalaen
Det er således betragteligt dyrere at hvile kroppen i sandet i Thailand end i Florida. For mens danskerne i gennemsnit betalte 564 kr. og 589 kr. for et hotelværelse i hhv. Phuket og Koh Samui i årets første seks måneder. Så blev der gennemsnitligt betalt 1.115 kr. og 1.488 kr. i Key Largo og Key West i samme periode.
”En drømmeferie med ø-liv er naturligvis mange ting. Og vi ser da også, at mange danskere er prisbevidste og dermed vælger Thailand og eksempelvis Phuket og Koh Samui frem for Floridas ferieparadis. Og faktisk får man jo også langt hen ad vejen alt det i Thailand, som man får i Florida – der er byliv, gode strande, sol og god mad begge steder,” fortæller David Bækholm fra Hotels.com.

Ø-ferie i Europa til forskellige pengepunge
Vil man ikke udsættes for en helt så lang flyvetur, som det kræver at komme til ø-paradisene i Thailand og Florida, men vil man stadig nyde en god ferie på en ø, så er der også en del at spare ved eksempelvis at vælge en ferie på Malta fremfor i Venedig. Således blev der i 1. halvår 2013 i gennemsnit betalt 701 kr. for en overnatning på hotel på Malta, mens opholdet i den synkende ø-by Venedig kostede 1.106 kr.

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^