Kategori: Rejser

Samsø frister

Samsø frister 

Samsøs milde klima og gode råvarer lokker fastlandsdanskere til øen i forårsmånederne ...

Det er ikke uden grund, at Samsø er blevet døbt Danmarks spisekammer. Særligt i foråret bugner øen nemlig med delikatesser og nyhøstede råvarer som jordbær, asparges og de legendariske samsøkartofler. Så her i foråret og i løbet af sommeren flokkes tusinder af besøgende om de samsiske fristelser.
”Jeg tror, de færreste er klar over, hvor fantastisk en oplevelse Samsø kan være i foråret. For det første betyder øens milde klima, at foråret ofte tyvstarter her. Og for det andet byder øen altså på nogle af verdens bedste råvarer. Men det er noget, der skal prøves, før man tror det. Derfor introducerer vi nu en weekendbillet, der giver folk mulighed for at få sig en smagsprøve på fornøjelserne til en særdeles favorabel pris. Og så kan man jo håbe, at besøget er vanedannende”, udtaler Lindy Kjøller, salgschef i rederiet Færgen.
Den nye weekendbillet giver forårskåde familier mulighed for at tage på billig sviptur til Samsø og tanke op af øens verdenskendte råvarer. I weekenderne fra marts til juni koster det nemlig kun 598 kroner for en bil med op til fem personer at komme frem og tilbage mellem enten Hou og Sælvig eller Kalundborg og Kolby Kås.
Ud over råvarerne byder Samsø på et væld af andre forårsoplevelser. Økomuseum Samsø arrangerer eksempelvis masser af aktiviteter for børn rundt omkring på øen. Og besøgende med smag for aktiv ferie, kan enten cykle på eventyr i det grønne eller benytte sig af de milde temperaturer til at hoppe i havkajakken.

Links …
• <link https: www.faergen.dk _blank> Samsøfærgen.dk >>>
• <link https: www.visitsamsoe.dk _blank>Visitsamsoe.dk >>
• <link https: www.brundby-hotel.dk _blank>Brundby Hotel >>
Kilde: Visit Danmark, Visit Samsø
Foto: Danmarks Media Center

Skønhed & Pleje
Japanske baderitualer: Tradition og velvære i hjertet af kulturen 

I Japan er spa ritualer mere end blot en måde at rense kroppen på; de er en dybt forankret del af kulturen, hvor tusinde års gamle skikke og traditioner holdes i hævd. Disse ritualer udøves især i de traditionelle badehuse, kendt som 'sentos', der ikke kun fungerer som badeanstalter, men som steder…

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Vigtige tips til forsikringer for vinterferie i bil
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Rejser
Rejsemesse  

På årets rejsemesse venter der inspiration til unge, ældre, familier, singler og par inden for næsten enhver form for rejse. Hvad enten du drømmer om; safari i Afrika, storbyferie i New York, fiskeeventyr i Canada, krydstogt, cykelrejser, spa-ferie i Europa, bryllupsrejse i Caribien, dykkerferie på…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^