Sådan finder du den billige flybillet

Kategori: Rejser

Sådan finder du den billige flybillet

Sådan finder du den billige flybillet 

10 tips til at rejse billigt med fly ...

Antallet af lavprisruter er øget og et stigende antal danskere vælger lavprisselskaber, når de skal ud at rejse. Mere end 16 pct af alle flyafgange fra Danmark flyves nu af lavprisselskaberne, vurderer easyJet.

”Danskerne vælger oftere deres flyrejser ud fra, om prisen er lav. Det har været dejligt at se, hvordan danskerne gennem årene er blevet mere prisbevidste.
At rejse til lavpris behøver ikke nødvendigvis at være ensbetydende med backpacking og hostels. Rejsebudgettet er summen af mange små valg, som skal overvejes, når man planlægger sin tur." siger Oliver Aust, Head of Communications and Public Affairs i easyJet, og giver følgende gode råd: ...

• Sammenlign priser. Det kan altid betale sig.
• Book din rejse på internettet, så du hurtigt kan se særlige tilbud og undgå unødvendige mellemled.
• Book dine fly, så snart du har valgt, hvor du vil hen og hvornår.
• Book flere ting samme sted. Normalt kan du booke hotel og bil billigt samtidig med, at du booker flybilletter.
• Pak let. Betal ikke flyselskabet ekstra ved at pakke en masse ting. Hos nogle lavprisselskaber er det kutyme, at man kan booke bagage på forhånd. Hvis man booker online på forhånd, koster det halvdelen af, hvad det koster i lufthavnen.
• Betal ikke for unødvendige tjenesteydelser, når du rejser med fly. Bestil og betal kun for de ting, du virkelig behøver.
• Sammenlign hvor og hvornår, det er det bedste sted og det bedste tidspunkt at veksle penge. Vekselkursen ændrer sig konstant.
• Gør dig bekendt med rejsemålet. Nogle flyselskaber tilbyder en masse information om de forskellige destinationer på deres hjemmeside. Med brugbar information kan der være penge at spare.
Undgå storby-turistfælder. Hvis bare man holder sig lidt uden for byens centrum, kan man spare en masse på mad og logi, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
• Tegn en god rejseforsikring, der dækker for en længere periode. Det betaler sig allerede efter et par ture.

Rejser
Smålands vilde Vesten  

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby 2022 

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 78 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver 

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Sommer
Skal du også holde sommerferie i Danmark? 

Danmark er dejlig om sommeren. Og det faktum lader ikke til at være gået danskernes næse forbi. Op mod halvdelen af os holder en eller flere ferier i Danmark i løbet af året, og i sommerferien gerne i områder tæt på strand og natur, på en campingplads, i et feriehus eller hos familie og venner. Når…

Læs mere
Rejser
De bedste rejsemål for foodies 

For rigtig mange rejsende er den lokale mad en stor og vigtig del af rejseoplevelsen. Ikke mindst den yngre generation synes at sætte lighedstegn mellem gode rejseoplevelser og mad. Ifølge en ny undersøgelse vælger næsten to tredjedele af de unge 'foodies' deres feriedestination ud fra hvilke…

Læs mere
Rejser
Oplev midnatssolen 

Den nordiske sommerferiesæson begynder til sankthans i juni, og her samles folk i hele Norden for at fejre solhverv. Mange nordiske traditioner er forbundet med Johannes Døberens fødselsdag og med mere verdslige markeringer som sankthansbål og majstang på linje med sæsonens lokale fristelser til…

Læs mere
Rejser
Pas på biller i bagagen  

Det kan være fristende at tage eksotiske planter med hjem fra ferien, men det kan både være skadeligt for naturen og forbudt at bringe planterne til Danmark. For selvom det i mange tilfælde kan være fuldt lovligt, og selvom planten ser sund og rask ud, kan det få store konsekvenser både for dansk…

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold 

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krebsegilde - en traditionsrig sensommerfest i Sverige 

Når sommeren går på held, venter der en herlig oplevelse i Sverige. For det er nu man kan opleve en af svenskernes mest markante traditioner: Krebsegildet eller 'kräftskiva', som det hedder på svensk. Krebsegildet er en traditionsrig sensommerfest i Sverige, hvor familier og venner samles om bordet…

Læs mere
Rejser
Nordisk lykke - World Happiness Report 2021 

Ifølge World Happiness Report er de nordiske lande blandt de lykkeligste i verden – de ligger faktisk på Top 10-listen, med Finland som topscorer. Herefter kommer Island, hvorefter Danmark brillierer på tredjepladsen.

Se hele listen.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^