Kategori: Rejser
Sådan finder du den billige flybillet
Sådan finder du den billige flybillet 

10 tips til at rejse billigt med fly ...

Antallet af lavprisruter er øget og et stigende antal danskere vælger lavprisselskaber, når de skal ud at rejse. Mere end 16 pct af alle flyafgange fra Danmark flyves nu af lavprisselskaberne, vurderer easyJet.

”Danskerne vælger oftere deres flyrejser ud fra, om prisen er lav. Det har været dejligt at se, hvordan danskerne gennem årene er blevet mere prisbevidste.
At rejse til lavpris behøver ikke nødvendigvis at være ensbetydende med backpacking og hostels. Rejsebudgettet er summen af mange små valg, som skal overvejes, når man planlægger sin tur." siger Oliver Aust, Head of Communications and Public Affairs i easyJet, og giver følgende gode råd: ...

• Sammenlign priser. Det kan altid betale sig.
• Book din rejse på internettet, så du hurtigt kan se særlige tilbud og undgå unødvendige mellemled.
• Book dine fly, så snart du har valgt, hvor du vil hen og hvornår.
• Book flere ting samme sted. Normalt kan du booke hotel og bil billigt samtidig med, at du booker flybilletter.
• Pak let. Betal ikke flyselskabet ekstra ved at pakke en masse ting. Hos nogle lavprisselskaber er det kutyme, at man kan booke bagage på forhånd. Hvis man booker online på forhånd, koster det halvdelen af, hvad det koster i lufthavnen.
• Betal ikke for unødvendige tjenesteydelser, når du rejser med fly. Bestil og betal kun for de ting, du virkelig behøver.
• Sammenlign hvor og hvornår, det er det bedste sted og det bedste tidspunkt at veksle penge. Vekselkursen ændrer sig konstant.
• Gør dig bekendt med rejsemålet. Nogle flyselskaber tilbyder en masse information om de forskellige destinationer på deres hjemmeside. Med brugbar information kan der være penge at spare.
Undgå storby-turistfælder. Hvis bare man holder sig lidt uden for byens centrum, kan man spare en masse på mad og logi, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
• Tegn en god rejseforsikring, der dækker for en længere periode. Det betaler sig allerede efter et par ture.

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^