Kategori: Rejser
Rejsehoroskop 2011
Rejsehoroskop 2011 

Masser af rejseaktivitet, økonomisk fremgang og held i kærlighed. Danskernes horoskoper for 2011 tegner lovende ...

Masser af rejseaktivitet, økonomisk fremgang og held i kærlighed. Danskernes horoskoper for 2011 tegner lovende. Hoteleksperten Hotels.com analyserer her ved årets begyndelse de 12 stjernetegns horoskoper og foreslår de bedste hoteller for hver.

Vandmand 21/1 til 19/2
Der er gunstige forhold for kærligheden i 2011 for vandmanden. Og efter sommerferien kan kærlighed ved første blik opstå. Usikkerhed i karrieren forvandles til succes på grund af vandmandens evner til at træffe de rigtige beslutninger. Det er vigtigt at vælge et godt hotel for afgørende forretningsmøder:
Hotels.com anbefaler vandmanden <link http: da.hotels.com hotel _blank>VIP Grand Lisboa Hotel i centrum af Lissabon. Her er gratis trådløst internet, parkering, motionscenter, sauna, vaskeri, mødelokaler og sekretærservice og forretningsservice, samt værelser for rygere.

Fisk 20/2 til 20/3
Selskabelighed er den professionelle fisks største aktiv i 2011. Økonomisk kan du støde på nogle problemer, men kun i begyndelsen af året. Med hensyn til kærlighed er det et år til overvejelser i forholdet, men radikale brud bør undgås.
For at styrke romantikken anbefaler Hotels.com fisken et ophold på hotellet <link http: da.hotels.com hotel _blank> Adam og Eva i Tyrkiet. Hotellet vandt i 2009 prisen Førende design-hotel og giver gæsterne en følelse af himlen på jorden.

Vædder 21/3 til 20/4
Der vil være nogle faglige problemer i løbet af første halvdel af året, men som kompensation vil familielivet være fremragende. I kærlighed er det muligt, at ægteskab kommer på tale. Vædderens økonomi er sikret. For at drage fordel af den økonomiske stabilitet og før ægteskabet alvor indtræffer, er det det ideelle tidspunkt for en rejse til New York.
Derfor anbefaler Hotels.com <link http: da.hotels.com hotel _blank> The Trump International Hotel & Tower, der tilbyder et yderst højt serviceniveau, eksklusivitet og stil.

Tyren 21/4 til 20/5
I arbejdsmæssige sammenhænge kan en forfremmelse være i sigte. Med hensyn til sundhed vil der være nogle problemer, der bør følges nøje. Familielivet bliver fredeligt, og venskaber konsolideres.
Intet understøtter familiens gode forhold i 2011 som en familietur til Spanien. Hotels.com anbefaler <link http: da.hotels.com hotel _blank>H10 Bahia Blanca Rock Playa Blanca, der er som skabt til en rigtig familieferie. Hotellet har bl.a. børnehaveservice, børnelæge og børnepasning samt særlige menuer, animation, video og børnebibliotek, og er således som skabt til en rigtig familieferie.

Tvilling 21/5 til 20/6
Tvillingens karriere vil ikke udvikle sig synderligt i 2011, men vil opnå fremskridt i økonomisk henseende. Tvillingens sundhed er i fare, og særlig opmærksomhed bør rettes mod forebyggelse.
Hvis du vil forebygge sundhedsmæssige problemer, er der ikke noget så vigtigt som at undgå stress. Det kan du fx gøre ved at rejse til et af verdens bedste hoteller med spa-behandlinger, såsom <link http: da.hotels.com hotel _blank>Brenners Park Hotel & Spa, i Tyskland, kendt som spaernes spa.

Krebs 21/6 til 22/7
Nye erhvervsmæssige muligheder vil opstå, og netværksrelationer vil bære frugt i 2011. I kærlighed, føler du et meget stort behov for at tage dig af dem, du elsker, og vil gøre alt for at bevare forholdet på sit bedste.
For at forkæle din elskede, er der intet som en tur, der er svøbt i chokolade: Schweiz er det ideelle chokoladeland, og derfor anbefaler Hotels.com et ophold på det luksuriøse <link http: da.hotels.com hotel _blank> Hotel Eastwest, der giver den perfekte ramme om et intimt ophold.

Løve 23/7 til 22/8
Løven vil have en sund familie gennem hele 2011, og kærligheden vil styrkes. Professionelt er der en forfremmelse i sigte. Løven vil føle et stærkt behov for at foretage ændringer og opleve nye ting.
For dem, der søger stærke oplevelser, er et godt valg verdens højeste hotel, <link http: da.hotels.com hotel _blank>Park Hyatt Shanghai, der har 101 etager, næsten 150 meter fra jorden, og alle værelser har gulv-til-loft vinduer.

Jomfru 23/8 til 22/9
Kærlighed og venskab vil gå side om side, og dermed er den følelsesmæssige stabilitet sikret. På arbejdet er der mulighed for gode partnere, og finanserne vil forblive stabile.
For yderligere at øge de store partnerskaber er der ikke noget som en tur til en af de mest lovende aktuelle hovedstæder i verden med hensyn til udvikling, Rio de Janeiro: Hotels.com anbefaler <link http: da.hotels.com hotel _blank>Rio InterContinental, der er et godt forretningshotel.

Vægt 23/9 til 22/10
Forholdet til familie, venner og kolleger vil være stabile igennem hele året, og en bemærkelsesværdig grupperejse opstår sandsynligvis. Nogle uforudsete udgifter kan sætte sit præg på anden halvdel af året.
For en usædvanlig rejse uden for store udgifter er et ophold på det schweiziske <link http: da.hotels.com hotel _blank> Jailhotel oplagt. Det er et hotel, der engang var et fængsel for kvinder og har stadig fængselsdøre og tremmer for vinduerne.

Skorpion 23/10 til 21/11
Økonomisk vil 2011 være stabil for skorpionen. Men der kommer til at stå nogle sundhedsmæssige problemer og familiekonflikter. Det ideelle er at være ærlig over for partneren for at undgå misforståelser.
Til dette formål kan det være ideelt at bo på et hotel, der var et kloster i det 15. århundrede, som <link http: da.hotels.com hotel _blank> Hotel Convento do Espinheiro Heritage Hotel & Spa, der i dag er et af Portugals mest romantiske hoteller. Det vil øge rolige og oprigtige samtaler med den bedre halvdel.

Skytten 22/11 til 21/12
Med hensyn til romantik vil dette være et glimrende år for skytten, der også vil opleve en masse støtte fra venner. Sandsynligheden for en rejse er stor, og der kan også være en forfremmelse i vente. Men økonomiske problemer kan opstå.
Hvis du vil opleve romantik uden at forfalde til økonomiske udskejelser, er der gode muligheder i den skotske hovedstad, Edinburgh. Her får du gamle traditioner, store have og omgivelser, der vidner om tidligere tider. Hotels.com anbefaler <link http: da.hotels.com hotel _blank>The Grassmarket Hotel, hvor du kan nyde byen til en lav pris.

Stenbukken 22/12 til 20/1
Stenbukkens år vil blive økonomisk stabilt, og professionelt vil det gå godt. Med hensyn til helbredet vil der heller ikke være nogen problemer. Men når det handler om familie og kærlighed kan vanskeligheder opstå.
For at overvinde misforståelser derhjemme, kan det være en god ide med en familietur. Paris er en god storby at introducere børnene til, og et ophold på <link http: da.hotels.com hotel _blank>Hotel Astor Saint-Honoré, i nærheden af Champs Elysees, vil være prikken over i'et.

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^