Kategori: Rejser
Montenegro
Montenegro 

Med sine imponerende bjerglandskaber, brusende floder, iskolde bjergsøer og smukke strande, byder Montenegro på natur, som sammen med et wellnessophold, er ferie som både byder på vidunderlige naturoplevelser og ren afslapning ...

Montenegro, beliggende ved Adriaterhavet, er en af Middelhavets aller smukkeste perler. Med sine imponerende bjerglandskaber, brusende floder, iskolde bjergsøer og smukke sandstrande langs den forrevne klippekyst, byder Montenegro på natur, som sammen med et wellnessophold, er ferie som både byder på vidunderlige naturoplevelser og ren afslapning.
Lejla Cikic er født og opvokset i Montenegro, men har de sidste 6 år drevet rejsebureauet SpaTours i Aarhus. For hende var der ingen tvivl om at det smukke Montenegro skulle være en af bureauets hoveddestinationer.

Storslået natur og luksuriøse hoteller
”Montenegro er, med sin bjergtagende natur og rene luft, en oplagt destination for rejsende som ønsker ro og rekreation i luksuriøse, smukke omgivelser”, siger Lejla Cikic.
Med sit store kendskab til landet, har hun de bedste forudsætninger for at udvælge de allerbedste steder og hoteller til sit program. Hendes favorithotel er det 5-stjernede wellnesshotel Splendid, som ligger ved byen Budva, med udsigt over Adriaterhavet.
”Hotel Splendid byder, udover en fantastisk beliggenhed, på en stor ny spa-afdeling”, forklarer Lejla Cikic. ”Spa-afdelingen er bygget i to etager og byder på de allerbedste spa-faciliteter, swimmingpools, saunaer, jacuzzis og fitnesscenter, som alt sammen er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Derudover tilbydes manicure og pedicure samt et væld af kropspakninger, ansigtsbehandlinger og massager. Udvalget af behandlinger er enormt!” siger Lejla Cikic.

Strandpromenader og fortovscaféer
Bag hotellet knejser stejle bjergskråninger og mod havet er der adgang til skønne strandarealer og til strandpromenaden, hvor der findes hyggelige caféer og restauranter. Der arrangeres bådudflugter til øen Sveti Stefan og til den smukke fjord Boka Kotorska. Man kan også tage en tur til den gamle og hyggelige by Budva, hvor man kan nyde en kop kaffe på fortovscaféerne og opleve stemningsfulde boder og lokal charme.
Vil man se Montenegro lidt fra oven, kan man tage en tur til Lovcen, som er et af Montengros højeste bjerge, eller til klosteret Ostrog som, kilet ind i en stejl bjergside, byder på en formidabel udsigt over havet.
”Et besøg på Ostrog, er en fantastisk oplevelse”, siger Lejla Cikic. ”Stedet har en nærmest guddommelig atmosfære - og det siges, at der før i tiden skete mirakler her ...”, fortæller Lejla Cikic om det legendariske kloster.

Priseksempel
Pris fra kr. 8.700 pr. person inkl.
Fly København til Montenegro t/rt, 7 overnatninger i dobbeltværelse og morgenmad, lufthavnsskatter og fri adgang til spa-, trænings- og badefaciliteter.

Arrangør
Spa Tours
Søren Frichs vej 38K, 1. sal
8230 Åbyhøj
Telefon: 87 38 11 00

Litteratur

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^