Kategori: Rejser

Ingen kompromis på wellnessferien

Ingen kompromis på wellnessferien 

Når danskerne booker hotel til wellnessferien går de ikke på kompromis med standarden ...

Når danskerne booker hotel til wellnessferien går de ikke på kompromis med standarden. Således er en høj værelsesstandard det vigtigste kriterium, når danskerne vælger wellnesshotel, og næsten hver tredje betaler over 800 kr. pr. nat, når de tager på wellnessferie. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Hotels.com.
Danskerne vil have høje hotelstandarder på wellnessferien. Det viser en undersøgelse om danskernes hotelbehov foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.143 danskere.

Danskerne kræver høj værelsesstandard
Er der noget bedre end at blive masseret, forkælet ogbehandlet som en dronning i luksuriøse og afslappende omgivelser? Netop nu er det højsæson for spaophold, og danskerne stiller høje krav til deres hotel, når der står selvforkælelse på skemaet.
Når danskerne booker hotel til wellnessferien er en høj værelsesstandard således det vigtigste kriterium for 17 pct. af danskerne. Det er især kvinderne, som ikke vil gå på kompromis med værelsesstandarden (19 pct.), mens det
vigtigste for mændene er, at der er swimmingpool på spahotellet (18 pct.).

Wellness er pengene værd
Selvom 16 pct. af danskerne siger, at deres vigtigste kriterium ved valg af wellnesshotel er en lav pris, så viser Hotels.com’s undersøgelse samtidig, at danskerne faktisk er villige til at betale ganske mange penge for en overnatning på et ordentligt wellnesshotel.
Når danskerne tager på spaophold betaler knap hver tredje (30 pct.) mere end 800 kr. pr. nat. Det er især folk i 30’erne, som gladelig betaler mange penge for hotellet på wellnessferien.
Således betaler hele 41 pct. mellem 30-39 år over 800 kr. pr. nat.
”Når man er på wellnessferie er det vigtigt, at hotellets standard er i top, så hele ferieoplevelsen bliver en dejlig oplevelse. Det behøver dog ikke at koste en formue at komme på et spaophold. På hotels.com har vi mange hoteller med spa og wellness til gode priser, og vi har gjort det nemt for kunderne at søge specifikt efter hoteller med spa og swimmingpool,” fortæller Alison Couper, Kommunikationschef for Hotels.com.

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^