Kategori: Rejser
Guide for chokoladeelskere
Guide for chokoladeelskere 

Er du chokoholic? I anledning af Valentine's Day den 14. februar guider vi dig til de store chokoladeoplevelser i Europa ...

Er du chokoholic, så er du ikke alene. Danskerne spiser i gennemsnit mere end 8 kilo chokolade om året, og det placerer os blandt verdens største chokoladeelskere.
Danskerne benytter næsten enhver lejlighed til at nyde den gode chokolade. Også Valentine's Day den 14. februar, fejres med chokolade, og i den anledning bringer vi, sammen med Hotels.com, en guide til nogle af de store chokoladeoplevelser, man kan få sig rundt omkring i Europa.

Lav dine egne stiletter af chokolade
Hvis du har smag for chokolade og gerne vil udforske dine kunstneriske evner indenfor denne genre, kan <link http: da.hotels.com ho275312 the-chocolate-boutique-hotel-b-b-bournemouth-storbritannien _blank> The Chocolate Boutique Hotel helt sikkert opfylde dine hungrende behov for den fantastiske spise. Chokoladehotellet ligger i Bournemouth på Englands sydkyst og har 13 værelser, der nærmest smager af den sødeste chokolade. Udover en daglig leverance af hotellets hjemmelavede chokolade kan du få dit helt eget private chokoladespringvand på værelset (mums). Vil du have mere chokolade, kan du deltage i workshops, hvor du bl.a. lærer at fremstille belgiske chokoladetrøfler helt fra bunden. Er du seriøs entusiastisk chokoladefreak, kan du også tage på et romantisk weekendophold, hvor chokoladen vil flyde i stride strømme, og det bl.a. er muligt at fremstille en chokoladestilet.
• <link http: da.hotels.com ho275312 the-chocolate-boutique-hotel-b-b-bournemouth-storbritannien _blank> The Chocolate Boutique Hotel

Chokoladebuffet til morgenmad
Også i Italien finder du et chokoladehotel. <link http: da.hotels.com ho236296 etruscan-chocohotel-perugia-italien _blank> Etruscan Chocohotel ligger i den charmerende by Perugia, nord for Rom. Alle værelserne er indrettet under temaet chokolade. Ikke nok med at du bliver omgivet af chokolade, du kan også selv bestemme hvilken slags. Hotellet har nemlig tre etager med tre forskellige temaer: mælkechokolade, nøddechokolade og mørk chokolade. Faktisk kan du ikke sætte et ben på hotellet, før lysten melder sig – for der er chokolade overalt. Hotellet har deres egen store chokoladebutik, og der er naturligvis uendelige mængder af chokoladeretter på restaurantens menu. Og så kan du få chokoladebuffet til morgenmaden.
• <link http: da.hotels.com ho236296 etruscan-chocohotel-perugia-italien _blank> Etruscan Chocohotel

Tag på chokolademuseum
Ved du på forhånd, at det stiller lidt for store krav til selvdisciplinen at være omgivet af chokolade hele døgnet? Så kan du overveje, om du ikke skulle nøjes med et dagsbesøg på nogle af verdens bedste chokolademuseer.

Se chokoladeskulpturer mens du nyder entrebilletten af chokolade
Er du chokoholic kan vi varmt anbefale chokolademuseet i den catalanske hovedstad, Barcelona. Første gode overraskelse venter dig allerede, når du køber billetten. Den er nemlig spiselig. En lækker plade chokolade, der sikrer, at man har lidt godt til munden, mens øjnene bliver stimuleret under besøget. På selve museet bliver du på fantastisk vis ledt igennem chokoladens historie og de mest utrolige chokoladeskulpturer af alt fra kongelig historie til tegneseriefigurer og Barcelonas kendte arkitektur. Når du er færdig med besøget, kan du besøge den tilhørende butik og gå amok i deres kæmpe udvalg af den lækreste chokolade.
• <link http: www.pastisseria.com _blank> Museu de la Xocolata
• <link http: www.museupicasso.bcn.cat en _blank> Picasso Museum

Lær om chokoladens gode egenskaber – og spis løs med god samvittighed
I den belgiske by Brügge er der også chokolade for alle pengene. Udover at belgisk chokolade er anerkendt som noget af verdens bedste, er byen også hjemsted for et af de flotteste chokolademuseer i verden. På The Chocolate Museum kan du lære alt om kakao og chokolade, ligesom du vil blive indført i chokoladens lange historie. Desuden er der en hel afdeling af museet, som fortæller om alle de gode egenskaber chokoladen har for menneskekroppen. Efter besøget er der derfor ingen undskyldninger: Der kan bare spises løs!

Hotels.com anbefaler at bo på: <link http: da.hotels.com ho215438 martin-s-relais-brugge-belgien _blank> Martin’s Relais, der ligger lige ud til kanalerne i Brügges gamle og charmerende bydel. Det betyder, at de flotteste bygninger, de vigtigste pladser og de bedste restauranter omgiver dig. Byens kendte klokketårn, kirke og rådhus ligger i kvarteret. Hotellet er yderst indbydende og passer perfekt til en romantisk weekend for to. Og med chokolademuseet i nærheden, hvad er så mere nærliggende end at nyde hinanden og noget god chokolade i de smukke historiske hotelværelser. Det er jo alment kendt at chokolade er et afrodisiakum, der kan bidrage positiv til de fleste parforhold.
• <link http: da.hotels.com ho215438 martin-s-relais-brugge-belgien _blank> Martin’s Relais
• <link http: www.choco-story.be _blank> The Chocolate MuseumVinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^