Fremtidens rejsetrends

Kategori: Rejser

Fremtidens rejsetrends

Fremtidens rejsetrends 

Verden forandres hele tiden, og det samme gør vores rejsevaner. Vejr, sygdomme, økonomisk krise og sikkerhed er de fire nøgleord, som i stigende grad styrer vores rejser ...

Verden forandres hele tiden, og det samme gør vores rejsevaner. Vejr, sygdomme, økonomisk krise og sikkerhed er de fire nøgleord, som i stigende grad styrer vores rejser.
"Internettet giver os et smidigt værktøj til at holde øje med verdens urocentre, så vi kan undgå dem i vores rejser. For selvom rejsende er mere bevidste om livet uden for barer og badestrande, er det klart, at vi kun vil rejse til steder så langt væk som muligt fra områder med krig og smitsomme sygdomme.", siger Country Manager Danmark Yannis Panagopoulos fra feriewebstedet Zoover. "I løbet af de næste 5-10 år vil dette blive endnu mere udtalt, og det er ikke sikkert, at de traditionelle rejsemål kan klare sig i konkurrencen. Selv vejret eller truslen om ekstremt vejr kommer til at spille en større rolle for vores valg af rejsemål."

Bestilling online
Rejsende bestiller i stigende grad deres rejser over internettet, blandt andet fordi man her kan få et særligt overblik over udvalg og tilbud.
"Denne form for booking er vokset eksponentielt. Om et par år kan man måske overhovedet ikke gå ind til et rejsebureau.", vurderer Yannis Panagopoulos. "Flyselskaberne fungerer selv som rejsebureauer og har ofte aftaler med forskellige hoteller."

Kulturrejser i vækst
Om tidens rejsetrends siger Yannis Panagopoulos, at det er de store rejseeventyr der trækker. Samtidig er de rejsende i dag mere opmæksomme miljøet og efterlyser f.eks. økologiske hoteller for at sikre sig at deres ferie belaster naturen mindst muligt.
Østeuropa er ved at genindtage sin tidligere plads som ferieparadis. F.eks. Kroatien på vej til at blive et af de virkelig markante rejsemål, selvom det knap nok var kendt af turister for få år siden.

Inspiration til rejsen findes på nettet
De sociale netværk, som i dag findes på internet, gør det muligt at dele information om rejsemål i et hidtil uset omfang. Vennerne ser de feriebilleder, du lægger på nettet, de skriver med deres venner og så spreder det sig som en løbeild. Det her er langt stærkere end nogen som helst form for annoncering, fordi kilden er personlig og anses for pålidelig.
Twitter kan give øjebliksbilleder fra dit rejsemål. Hvor varm er svømmepølen lige nu? Hvordan er vejret. Hvad koster drinks? Det er svar, du aldrig vil kunne få fra et rejsebureau.
Man kan se film og med Google Maps kan man selv tjekke, hvor langt der faktisk er til stranden og få et godt indtryk af, hvordan omgivelserne ser ud.
Det bliver lettere og lettere at rejse, og rejsende kan tillade sig at have større forventninger. Man får oven i købet flere valgmuligheder, hvis man er bedre forberedt inden rejsen.

Links:
•<link http: twitter.com _blank> Twitter
•<link http: maps.google.dk _blank> Google Maps
•<link http: www.facebook.dk _blank> Facebook
•<link http: www.zoover.dk _blank> ZooverSkønhed & Pleje
Japanske baderitualer: Tradition og velvære i hjertet af kulturen 

I Japan er spa ritualer mere end blot en måde at rense kroppen på; de er en dybt forankret del af kulturen, hvor tusinde års gamle skikke og traditioner holdes i hævd. Disse ritualer udøves især i de traditionelle badehuse, kendt som 'sentos', der ikke kun fungerer som badeanstalter, men som steder…

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Rejser
Rejsemesse  

På årets rejsemesse venter der inspiration til unge, ældre, familier, singler og par inden for næsten enhver form for rejse. Hvad enten du drømmer om; safari i Afrika, storbyferie i New York, fiskeeventyr i Canada, krydstogt, cykelrejser, spa-ferie i Europa, bryllupsrejse i Caribien, dykkerferie på…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^