Kategori: Rejser
Billigere hotelovernatninger
Billigere hotelovernatninger  

Over hele verden faldt hotelpriserne drastisk i 2009, og her i 2010 ser det ud til at fortsætte ...

Over hele verden faldt hotelpriserne drastisk i 2009, og her i 2010 ser det det ud til at fortsætte. Især i Asien fortsætter de voldsomme prisfald, viser Hotels.com’s prisindeks.

Billigste hoteller i seks år
Allerede i 2008 begyndte de gennemsnitlige priser for hotelværelser kloden rundt at falde drastisk, og denne udvikling fortsatte ind i 2009. Faktisk faldt priserne i 2009 så meget, at et hotelværelse nu er billigere end i 2004, hvor Hotels.com for første gang udsendte deres omfattende hotelprisindeks. Gennemsnitligt faldt hotelpriserne med 14 pct. på globalt plan fra 2008 til 2009, og især i Latinamerika er der nu mange penge at spare for de rejsende, idet den gennemsnitlige pris for et hotelværelse her faldt med hele 21 pct. i forhold til året før.
"Hvis man kunne rejse med tidsmaskine tilbage til 2003 og sammenligne hotelpriserne fra dengang med nu, er der ikke meget der har ændret sig. Vores seneste Hotel Price Indeks, som dækker hele 2009, viser, at de globale priser faldt med 14 pct. i forhold til de i forvejen lave priser fra 2008, hvilket bringer forbrugernes hoteludgifter ned på et niveau, som ikke er set siden 2003," udtaler David Roche, direktør for Hotels.com.
Og hotelpriserne er forsat for nedadgående, hvilket blandt andet skyldes et stigende udbud af hoteller verden over kombineret med en faldende efterspørgsel, og det ser således ud til, at der stadig er mange penge at spare for de rejsende i 2010.

Hotelprisfald accelererer i Asien
Især i Asien ser deflationen ud til at fortsætte indenfor hotelbranchen. Således oplevede de asiatiske hoteller i 2009 et stigende prisfald året igennem, med fald på 15 pct. i første kvartal 2009 frem til et fald på hele 19 pct. i 2009’s fjerde kvartal. Selvom den økonomiske krise ramte de asiatiske hoteller senere end i USA og Europa, ser det nu ud til, at Asien nu til gengæld bliver de sidste til at komme ud af krisen igen. Hotels.com udpeger derfor de asiatiske lande som oplagte rejsemål i 2010.

Links:

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^