Svampe-risotto og mager kotelet med salvie

Svampe-risotto og mager kotelet med salvie 

Svampe-risotto og mager kotelet med salvie, lynstegte courgetter og grøn salat ...

Svampe-risotto med mager kotelet med salvie, lynstegte courgetter og grøn salat ...

Til 4 personer

Det skal du bruge:
2 poser Knorr Risotto Funghi (svampe)
4 magre svinekoteletter á 150-175 g
1-2 courgetter (squash)
Blandede salater efter eget valg
Et par kviste frisk salvie
Et par kviste frisk timian
1 økologisk citron
1 fed hvidløg, presset
Lidt olivenolie til marinering
Lidt Becel til stegning
Salt & peber

Sådan gør du:
Åbn Knorr Risotto Funghi (svampe) og følg den meget enkle brugsanvisning. Du kan vælge at erstatte lidt af vandet med hvidvin. Sørg for tilberedning ved svag varme og rør jævnligt for at undgå, at risottoen brænder på.

Skær evt. fedt fra dine svinekoteletter og mariner dem kort i lidt olivenolie med lidt salt, peber, hakkede friske salvieblade og lidt presset hvidløg.

Rens courgetterne og skær dem i tynde skiver.

Rens salaten omhyggeligt i flere hold koldt vand og slyng eller dup den tør.

Steg koteletterne på en pande i 3-4 minutter på hver side ved middel varme.

Lynsteg courgette-skiverne i lidt flydende Becel eller olivenolie, drys med lidt salt og peber og lidt friske timianblade.

Vend den blandede salat med en traditionel fransk dressing (fx 3 dele olivenolie, 1 del vineddike, i stor teskefuld Dijon sennep, lidt presset hvidløg, salt og peber + evt. lidt frisk timian eller andre krydderurter) eller vælg familiens egen yndlingsdressing. Du kan også servere dressingen separat.

Anret den friske salat, de lynstegte courgetter og en kotelet på tallerkenen og fordel den lækre svampe-risotto i fire portioner.

Du kan naturligvis vælge at servere alle mulige andre udskæringer af kød eller fjerkræ (fx kyllinge-bryst) til den velsmagende svampe-risotto.

Server straks og få garanti for en vellykket yndlingsmiddag til børn og voksne – og til glade gæster.

Velbekomme!

Hjemmelavet lakrids is
Opskrifter & råvarer
Lakridsispind med chokoladeovertræk 

Selvgjort er velgjort, og det gælder også hjemmelavede isdesserter og is på pind, skriver Odense Marcipan, som her deler opskriften på hjemmerørt is. Med Odense Marcipanmasse med lakrids kan du f.eks. nemt laver dine egne marcipan-ispinde med lakrids.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Teboller fra Thy  

Der er intet så skønt som dansk brød, så når det ikke står på top-10-listerne over verdens bedste bagværk, så må der være tale om en alvorlig misforståelse.

Tænk bare på vores rugbrød, det klassiske sødmælksfranskbrød med birkes, det robuste landbrød og det herlige, syrligsøde sigtebrød. Dertil…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsparfait med lakridssirup 

Lakrids fungerer rigtigt godt i isdesserter - ikke mindst i en fransk flødeparfait, som du her får opskriften på.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Få friskbagte scones på 1/2 time 

Blandt søde brød er der intet så dejligt som friskbagte scones, og på en kold vinterdag skal de naturligvis nydes som briterne gør det - med en stor kande te.

Scones er oprindeligt et skotsk brød, men var tidligere slet ikke så søde, som vi kender dem i dag. Tilbage i 1600-tallet blev de heller…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hot & Spicy: I januar fejres de stærke krydderier 

I januar fejrer madentusiaster over hele verden ’Hot and Spicy Food Day’ med fokus på køkkenets stærkeste krydderier, deres særlige egenskaber, der tilføjer de dejligste aromaer i maden. 

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chili chokoladekage  

Prøv denne fantastiske opskrift på en chokoladekage med chili. Den er fra Lene Tvedegaards populære bog 'Den lille stærke om chili', som handler om de små stærke labaner, som er så sunde og fantastiske i både mad og kager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lamb Karahi 

Lamb Karahi er en skøn, traditionel gryderet med rødderne dybt forankret i det pakistanske og nordindiske køkken. Det er ikke nogen svær ret, men kræver at man tålmodigt lader den simre længe, så krydderierne kan give retten den fulde aroma.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Naanbrød 

Som tilbehør til krydrede retter, især fra det indiske og pakistanske køkken, er de flade, bløde hvedebrød, Naanbrød, helt perfekte.

Med deres neutrale smag tager de ikke opmærksomheden fra retten - og så er de ideelle, når det kommer til at søbe den sidste rest af tallerkenen. Nyd dem også til…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chili frikadeller og bulgursalat 

Skønne små, fedtfattige chilifrikadeller - og en nem, grøn bulgursalat.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^