Kategori: Stil & mode
Victor & rolf
Victor & rolf 

Hvis tøjbudgettet ikke er til den store Haute Couture garderobe, så glæd dig til november hvor

den hollandske designer duoen bliver efterårets gæstedesigner for H&M...

I Yves Saint Laurent´s fodspor
I oktober 2003 blev 10 året for partnerskabet mellem Viktor Horsting og Rolf Snoerens markeret med en udstilling af deres imponerende arbejde på Musée de La Mode i Paris. Kendere i branchen kalder deres kreationer for et billede på nutiden ånd og det moderne menneske. Den hollandske designerduoen er udråbt til tidens mest talentfulde energiske aspiranter til at skabe et nyt stærkt brand, der vil provokere og begejstre. Herved træder de i deres forbillede Yves Saint Laurent´s fodspor.

Uløseligt forbundet med den klassiske couture
Duoen har en fantastisk indsigt i mode og evnen til at se tingene fra nye skæve vinkler og har gennem studier af alle aspekter af kunst og mode udviklet deres helt egen stil.
Viktor & Rolfs bløde, sofistikerede og moderne tøj er uløseligt forbundet med den klassiske couture med ligeværdig respekt for hver eneste af skrædderhåndværkets detaljer; Tilskæring, drapering, syning og broderi.

Magiske fortællinger
Når designerduoen skal fremvise en ny kollektion, mener de, at det ikke blot er et nyt design der skal fremvises, men en drøm. ”Vi ønsker, at kvinder skal drømme den samme drøm som os og blive en del af den.” proklamerer duoen. Derfor bliver deres modeshow præsenteret som magiske fortællinger, med en masse underfundige surrealistiske effekter, og opererer derved i feltet mellem visuel kunst og modebeklædning. I modens verden er alt muligt og duoen elsker at tilføre deres avantgarde design et touch af Hollywood glamour. Et koncept de demonstrerede i deres sommerkollektion 2004, hvor de kombinerede feminine skørter fra 1950´ernes aftenkjoler med strømlinede maskuline habitter.

Duften..
Det er i denne ånd duoens ”første” duft Flowerbomb blev skabt. Flowerbomb er en eksplosion af blomster i en facetsleben flaske med form som en diamant. Den stærkeste og mest uforgængelige ædelsten af alle og dog så fin, klar og transparent. Flakonen er lukket med en rund, klassisk top, der har samme farve som et smykke af det pureste guld. Som en raffineret detalje har Viktor & Rolf forseglet parfumens æske med et sort blankt laksegl, der naturligvis bærer duoens initialer. Duoens idé var at skabe en couture duft, der lå på højde med den prestige, der omgiver de store legendariske parfumer.

Prince´ of couture
Den perfekte balance mellem fantasi, kvalitet, perfektion og håndværk har givet de 35-årige designere tilnavnet ”prinserne af moden” og er fra starten af deres karrierer blevet godt taget imod af modeverdenen. Deres tidlige værker blev hovedsageligt fremvist på kunstgallerier, men da de i 1994 modtog den franske modepris Andam for unge modetalenter blev kendskabet til deres arbejde udvidet. Med deres næste projekt ”Viktor & Rolf Le Parfume” fra 1996, fik duoen for alvor slået deres navn fast. Projektet bestod af en parfumeflaske uden duft i begrænset opslag. Parfumen blev markedsført med reklamekampagner og pressemeddelelser.

En stjerne på himlen
Duoen vandt 1.præmien ved en fransk modefestival i Hyères i 1998, et år efter deres eksamen fra det hollandske kunstakademi, Arhnem og efter deres første Haute Couture opvisning i 1999 strøg Victor & Rolf direkte ind på den internationale stjernehimmel. Selv forklarer duoen om deres succes, ”Vi kommer fra et land hvor mode ikke eksisterer. Det er muligvis det, der har givet os frihed. Uafhængighed er måske den egentlige grund til vores held og succes”.

Victor & Rolf hos H & M
Hvis tøjbudgettet ikke er til den store Haute Couture garderobe, så glæd dig til november hvor
den hollandske designer duoen bliver efterårets gæstedesigner for H&M, som hvert efterår inviterer en velrenommeret designer til at lave en lækker kollektion for tøjfirmaet, først var det Chanel-designeren Karl Lagerfeld, og senest Stella McCartney. Kollektionerne har tradition for at blive revet ned af hylderne og mon ikke denne tradition er sikret med Victor & Rolf bag tegnebrættet.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^