Kategori: Stil & mode
Triumph inspiration awards lingerikonkurrence
Triumph inspiration awards lingerikonkurrence 

Designtalenter dyster i international lingeri-konkurrence ...

10 studerende fra designskolen TEKO har kvalificeret sig til den danske finale i Triumph Inspiration Awards lingerikonkurrence, som afholdes i Magasin torsdag den 27. maj. I juryen sidder bl.a. modeekspert Eva Kruse og skuespiller Mille Dinesen. Vinderen går videre til den internationale finale i London til september.

Landets største lingeritalent skal kåres, når den danske finale i Triumph Inspiration Award 2010 afholdes på Magasins tagterrasse torsdag den 27. maj kl. 17. Fem modeller viser de finaledeltagende kreationer frem, som 10 studerende fra designskolen TEKO i Herning har arbejdet på gennem det meste af vinteren. I dommerpanelet sidder direktør i Danish Fashion Institute Eva Kruse, chefredaktør på Costume Rikke Agnete Dam, TEKOs egen designchef Ingrid Søe samt skuespiller og ambassadør for Triumph Mille Dinesen.

"Jeg glæder mig rigtig meget til showet på torsdag d. 27. maj. Jeg var meget imponeret over niveauet til sidste års finale, og jeg er spændt på at se, om den næste generation af designtalenter fra TEKO kan leve op til det høje niveau", siger Eva Kruse, der er formand for dommerkomiteen og showets konferencier.

Verdens største designkonkurrence
Triumph Inspiration Award er en årlig, international designkonkurrence med deltagelse af omkring 2500 studerende fra 29 forskellige lande og er således én af verdens største konkurrencer for unge designtalenter. Vinderne af de nationale finaler går videre til den internationale finale i London til september. Vinderen får sit showpiece sat i produktion og til salg i Triumphs butikker over hele verden.

Temaet for dette års konkurrence er Shape Sensation.
"Shape Sensation er en hyldest til kvindekroppens form og figur. Vi er meget kropsfikserede, og det betyder meget at se godt ud. Men der er ingen grund til at gå til yderligheder for at få en flot figur. Design og lingeri kan gøre underværker, og derfor har vi udfordret de studerende til at give nye perspektiver på, hvordan form, figur og design kan gå op i en højere enhed og skabe Shape Sensation. Det glæder jeg mig til at se ti gode bud på til showet på torsdag d. 27. maj", siger Rikke Glad Kirstein, PR manager hos Triumph.

Om Triumph Inspiration Award
Triumph Inspiration Award er en årlig, international designkonkurrence. Med omkring 2500 deltagere fra 70 designskoler fordelt på 29 lande er Triumph Inspiration Award verdens største konkurrence for designtalenter. Udover 15.000 Euro får vinderen sit showpiece sat i produktion og til salg i Triumphs butikker i hele verden og dermed en unik mulighed for at tage en genvej til den internationale designkarriere.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^