Kategori: Stil & mode
Tøj der passer størrelse og figur
Tøj der passer størrelse og figur 

Hvis faren for at købe tøj i forkert størrelse, afholder dig fra at handle tøj på nettet, så er der hjælp at hente på ny onlineguide ..

af redaktionen, KvindeGuiden.dk

Hvis faren for at købe tøj i forkert størrelse, afholder dig fra at handle tøj på nettet, så er der hjælp at hente på den nye tøjguide Drømmeliv.dk.
"Mange kvinder ved ikke, hvad der passer til deres figur. I tøjbutikken kan man få hjælp af ekspedienten, men når man handler online, er man oftest overladt til gætterier", siger Kristina Løvendal, som står bag den nye online tøjguide på Drømmeliv.dk. "Vi vil gerne i mødekomme det behov for vejledning kvinder har i forbindelse med køb af tøj online. Med vores tøjguide kan man nemt se, hvad der klæder ens figur, og nemt finde frem til den stil, der passer".

Korrekt størrelse og rigtigt figurvalg
Den nye tøjguide tager udgangspunkt i fem grundfigurer, der dækker langt de fleste kvinders former. Guiden tager hensyn til brystmål, talje, ben og hofter. Rent praktisk vælger man den figur, der ligner en bedst, hvorefter man bliver guidet præcist til det tøj, der passer til ens figur.
Desuden er tøjguiden kombineret med en guide til, hvordan man vælger den rigtige størrelse, så man undgår at købe small i stedet for medium.
”Min erfaring viser, at mange kvinder undlader at købe tøj på nettet, fordi de er bange for at købe det forkerte. Det råder vi nu bod på med vores figurguide, der både guider kunderne til at vælge den rigtige størrelse og til at vælge det tøj, der passer bedst til deres figur”, siger Kristina Løvendal.

Modeeksperten genkender problemet
For Rina Hansen, som er mode- og webkonsulent hos Retail Institute Scandinavia, er problemet med tøjkøb på nettet velkendt.
”Nogle brands forsøger at guide med typer, fx casual eller business, men det hjælper ikke meget i forhold til figur og størrelse. Det er derfor en rigtig god idé at guide ud fra figur i stedet for. Det giver online tøjkøb et langt mere virkelighedsnært præg, og det er et praktisk værktøj til at købe tøj, som faktisk passer til dem,” siger Rina Hansen.

Yderligere information

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^