Kategori: Stil & mode
The Intimate Britney Spears
The Intimate Britney Spears 

Det har vakt stor international interesse og nysgerrighed, at superstjernen Britney Spears er gået sammen med den danske lingerikoncern CHANGE om at lave et nyt fælles brand. I dag præsenteres første kollektion i New York.

<link http: www.kvindeguiden.dk _blank>

I dag, den 9. september, vil det dansk-amerikanske samarbejde mellem lingerikoncernen CHANGE og superstjernen Britney Spears til modeugen i New York vise deres første lingerikollektion - under det fælles navn The Intimate Britney Spears.

Britney Spears og danske CHANGE på catwalken i New York
Det har vakt stor international interesse og nysgerrighed, at superstjernen Britney Spears er gået sammen med den danske lingerikoncern CHANGE om at lave et nyt fælles brand. Ikke kun fordi pop ikonet bevæger sig ind på i et nyt kreativt felt, men også på grund af, at det ikke blot er en traditionel co-branding model, hvor en kendt lægger ansigt til et tilfældigt produkt. Nej de to parter har skam underskrevet en 20-årig samarbejdsaftale, hvor Spears skal være med til at designe og udvikle kollektionen.

Nysgerrigheden er stor, og indtil nu har kun ganske få billeder af den første kollektion set dagens lys. Men i morgen vises hele den første kollektion under et storslået mode event i New York. Direktør for CHANGE, Claus Walther Jensen er hemmelighedsfuld omkring den nye kollektion, dog siger han overordnet:
“Vi har en forventning om at den samlede pakke - pasform, størrelsesudvalg, pris og design - vil udgøre et så attraktivt produkt, at forbrugere verden over vil opfatte det som et aktuelt alternativ til det eksisterende lingeri på markedet. Kollektionen har helt klart sit eget touch og en aktualitet, som vi synes mangler på markedet. Vi håber på, at der vil blive taget godt imod denne nyskabelse.”
Udover at være første kollektion med Britney Spears, er det også første gang, at CHANGE sætter deres fødder på det amerikanske marked. Hvor de fleste andre lingerivirksomheder har været nødt til at geare ned under krisen, står CHANGE, som en af de eneste, der vinder nye markedsandele og vokser sig større for hver år, der går. Og med Britney Spears som medskaber, vil man indtage det amerikanske marked.

Europæisk lancering bliver i København
Den europæiske lancering af The Intimate Britney Spears kommer til at finde sted i Forum i København den 25. september. Selvom virksomheden sælger sine produkter i en lang række europæiske lande, har man besluttet at holde fast i sine rødder, forklarer Claus Walther Jensen:
“Vi ønsker at lave en fest af et show, hvor ikke blot presse og VIP´s er inviteret, men også vores kunder. Vi er en dansk virksomhed, som er opstået ud af en dansk kontekst, og derfor skal vi naturligvis også lancere vores nye brand her. Desuden er København blevet en af de væsentligste modebyer i Europa.”
Christiane Schaumburg-Müller vil som showets vært guide igennem en aften med deltagelse af Britney Spears i egen person, musikoptrædener fra Joey Moe, Ida Corr og en special surprise performance med en af tidens mest aktuelle artister, der kan charmere kvinder i alle aldre.
Claus Walther Jensen udtaler: “Det her er blot startskuddet, og vi kan garantere for, at det både bliver et stort, spektakulært og helt enestående modeshow, man vil kunne opleve i Forum den 25. september.”

∙ Billetter kan købes på <link http: www.billetlugen.dk _blank> Billetlugen.dk >>
∙ Ultimo september kan kollektionen ses på <link http: www.intimatebritneyspears.com _blank>Intimatebritneyspears.com >>

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^