Share efterår/vinter 2008

Kategori: Stil & mode

Share efterår/vinter 2008

Share efterår/vinter 2008 

Shares efterårs- og vinterkollektion 2008 balancerer harmonisk mellem det smukke og det rå ...

SHAREs efterårs- og vinterkollektion 2008 balancerer harmonisk mellem det smukke og det rå. Designet er en urban rejse i nutidens mode tilsat strejf af inspiration fra George Michaels musikalske univers med ønsket om at give dig ’Freedom’ og ’Faith’, så du kan sammensætte dit helt eget look og føle dig ’Amazing’.

Looket mikser storbylivets tendenser fra det futuristiske og arkitektoniske, over det drengede og maskuline til det feminine og diskret luksuriøse. Hele tiden balancerer designet mellem det smukke og det rå på harmonisk, ny og inspirerende måde.

Silhuetten holdes feminin med taljerede jakker og toppe samt figursyede kjoler og tunikaer, der fremhæver figuren uden at sidde stramt. Hist og her træder det maskuline islæt frem i herreinspirerede jakkesæt, veste og skjorter samt korte rå bikerjakker, mens jeans med vidde leder os tilbage til det feminine igen.

Kollektionens farvepalet leger i det vinterlige univers og finder hele tiden balancen mellem de rå strejf og de smukke toner. Sort, grå og hvid giver kant og skarphed, mens pudderfarver, sand, kaki og en dyb brun skaber en blødhed i looket. Et væld af lilla toner gør sig bemærket sammen med en chocking pink, mens klar indigo- og denimblå smukt kan blandes ind i både det feminine og det mere rå look.

Nærmeste forhandler oplyses på 96424242

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^