Pureheart efterår/vinter 2008

Kategori: Stil & mode

Pureheart efterår/vinter 2008

Pureheart efterår/vinter 2008 

Purehearts efterårskollektion giver virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed ...

Vidunderlige lange silhuetter, pompøse dekorationer, et væld af varme og glade farver brugt på en dristig og opfindsom måde – dette er kollektionen fra Pureheart til efterår/vinter 2008.

Silhuetten er lang og flydende med et smukt skulpturelt tilsnit. Den vækker en følelse af eksklusivitet, når de sensuelle og florlette materialer smyger sig om kroppen. Kollektionen er præget af kjoler, der strækker sig fra de gulvlange hippiekjoler over kjoler i A-form til feminine empirekjoler, der piget slutter lige over knæet. Ligeledes findes vidde tunikaer i opdaterede 70’er udgaver smukt udført med rynk eller læg, så der opstår masser af rummelighed. Udvalgte modeller har fået trompetærmer, der yderligere understreges, når de står i skarp kontrast til de mere figursyede silhuetter. En perlebroderet vest kan smukt sættes sammen med en klassisk skjorte eller bruges til en af de mange skønne kjoler, mens en forrygende perlekjole ser ekstra fræk ud, hvis den mikses med et par traditionelle rynkede indiske gamacher. Rå jeans bruges med årets must haves: T-shirts med påskriften Yes to Peace eller Yes to Love - lige i Henriette Zobels ånd og livsstil.

Farver har en vigtig indflydelse på vores sind. Farver kan skabe stemning og helt specielle følelser hos mennesker. De orange toner leder tankerne hen på noget festligt og levende, bærrød er erotikkens farve, søgrøn virker stimulerende og emmer af friskhed. Blå toner virker beroligende og afslappende og findes fra de fineste lyse havblå nuancer til den mættede koboltblå tone. En serie i de klassiske toner som hvid, sand og sort giver sindet ro - så lad dig fortrylle og inspirere af netop den farve, som du tiltrækkes af.

Materialerne vidner om ægthed og renhed. En vifte af de smukkeste silker forefindes, både udført som satin, georgette, crepe og i blandinger med bomuld og kashmir. Til de mere afslappede styles dukker skøn bomuldsvoile, bomuld med lycra og jersey op.

Kollektionen er ren overflod af mønstre, der bryder tøjet på forskellig vis. Nogle slynger sig frem udvalgte steder på tøjet som farverigt broderi, andre fremstår som dekorationer af pailletter og stene, mens blomstertryk flittigt er brugt sammen med en serie i farverige sjalsmønstre. Til de dage, hvor man har lyst til at være mere nedtonet, findes en helt forrygende serie i sorte og hvide mønstre. Purehearts efterårskollektion giver med andre ord virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^