Odd molly spring/summer 08

Kategori: Stil & mode

Odd molly spring/summer 08

Odd molly spring/summer 08 

En smuk kollektion med multietniske strejf og suveræne sommerkjoler ...

Det multikulturelle brand <link _top>Odd Molly har med deres karakteristiske og ultra feminie design opnået stor anerkendelse nationalt som internationalt. I august 2007 søsatte de med stor succes deres første modeshow i Los Angeles, og de har nu planer om et stort show i Skandinavien i den nærmeste fremtid.

I deres spring/summer kollektion ses et væld af sjove og smukke detaljer, der forbindes med fantasi og fantastisk design. <link _top>Odd Molly handler om at turde stå frem, være den man er, leve i nuet og følge sit hjerte, hvad angår mode.

Spring Collection ”Amore, Spare, Integritas”
Kærlighed; til det du gør, modig; til at være dig selv i det, du gør, og integritet; at du står inde for, det du er, og det du gør. Temaerne for forårskollektion er rullet ud. Som en rigtig chik-bohème kvinde er der i kollektionen leget med multikulturelle strejf fra Kina, Tibet og Peru. De mangfoldige farver, der spænder fra grå, blomme, hvid, orange, rød og grøn, bliver mikset sammen med 1920’ernes feminine snit og detaljer.

Tunikaer i det pureste silke med mønstre, der afspejler Østens mystik, luftige nederdele med fint broderi og kjoler med bindebånd i taljen. Det karakteristiske ved forårskollektionen er <link _top>Odd Mollys idé om at kombinere forskellige styles og skabe et eksklusivt lag-på-lag look, der afslører de fine multietniske strejf.

Summer Collection ”Sovereign”
Selvstændig, i alt hvad du gør. Sommer, sol, kjoler og kjoler! Det er budskabet i <link _top>Odd Mollys sommerkollektion, der er spækket med suveræne strandkjoler, kjoler til søndag morgen, kjoler til byturen, kjoler til drinks på terrassen og kjoler til den romantiske aften.

Farverne er friske - græsgrøn, kirsebær rød, orange, hvid og mørkeblå. De lækre farver blandes med <link _top>Odd Mollys velkendte og smukke detaljer i form af masser broderi, print og voluminøse snit. Kjolerne er lavet i det fineste silke, bomuld og satin, og de fås i alle længder og former; Kjoler til over knæet, korte tunikaer og halter-necks. Og som noget nyt ses blandt andet kjoler med spraglet batikmønster. Med en frisk sommerbrise og suveræne snit byder <link _top>Odd Molly op til en sommer med fantastiske kjoler.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 70 27 08 00

Oplev hele kollektionen på

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^