Kategori: Stil & mode
Mtv europe music award
Mtv europe music award 

Der var guld og glimmer da mega celebs mødte op til MTV Europe Music Awards sidste weekend. P. Diddy og sangerinden Cassie får 5 ud af 5 funklende stjerner. Deres beklædning matchede begivenheden i det kolde København...Rihanna
*****
R&B sangerinden Rihanna havde valgt en græskinspireret glitterkjole. Sangerinden er både ung og smuk og kan slippe af sted med det meste. Vi mener blot at der bliver bare vist lidt for meget af det hele... Med en kjole der både viser barm og ben og samtidig glimter som en diskokugle, bliver helheden en smule billig og Rihanna sniger sig derfor kun op på tre små stjerner.

Snoop Dog & Pharrell
*****
”Endelig en legitim grund til at bære pels”, ser Snoop Dog ud til at tænke. De løse grå ”morfar” bukser med kæmpe sweatshirt udover holder bare ikke til en prisoverrækkelse. Om Snoop selv har været klar over at han var lidt kedelig påklædt og derfor har prøvet at friske det op med en stor hvid pels vides ikke - men kønt er det ikke! Produceren og artisten Pharrell blev skræmt over det danske vintervejr, og havde taget en stor pelshat på som minimum er tre numre for stor til ham. De to udgør et ømt par og får 2 stjerner - godt hjulpet på vej af Pharrells lækre sælstøvler.

Kanye West & Fat Joe
*****
De to rappere Kanye West og Fat Joe ligner nogen der er gået lige ind fra gaden og ved et tilfælde er landet i en prisoverrækkelse. Kanye West er ellers kendt for sin gennemførte stil og sans for mode, så det er derfor en stor skuffelse at han ikke er lidt mere opfindsom i aftenens anledning. En opfindsomhed som han måske prøvede at genfinde, da han åbenlyst viste sin skuffelse over ikke at have vundet prisen for ”bedste video”. Rapperne får 1 stjerne.

P. Diddy og Cassie
*****
Sådan skal det gøres! P. Diddy og sangerinden Cassie viser her at man sagens kan klæde sig flot trods af vinterkulden. Cassie er i en chik kjole i vinterens hotteste farver grå og sølv. Kjolen er sexet uden at være for afslørende. P. Diddy er vant til kulden, da han bor i New York, og han viser at han er øvet i kunsten at klæde sig varmt – og samtidigt elegant. Resultatet belønnes med 5 stjerner.

Adrian Brody
*****
Skuespilleren Adrian Brody afprøver Eurochik-stilen, uden det bedste resultat. Hans kollega Johnny Depp mestre looket, men på Adrian ser det bare rodet og sjusket ud på den ufede måde. Hans ukendte ledsager viser at bar ryg er ligeså forførende som en dyb kavalergang, netop derfor ville det klæde hvis kjolen var 10 cm længere. Parret får samlet 3 stjerner.

Juliette Lewis
*****
En gennemført stil er altid en fryd for øjet. Juliette Lewis look er en blanding af 30´er og 60´er stil og klæder skuespilleren rigtig godt. Den minimale kjole er super sød, og bliver ikke vulgær på Juliettes drengede krop. Fed detalje at støvlerne og kjole matcher, dog kan pandebåndet diskuteres. Skuespilleren får 4 stjerner for sit mod til at være anderledes.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^