Kategori: Stil & mode

Luksus uden brug af ægte pels

Luksus uden brug af ægte pels 

Copenhagen Artificial Fur lancerer et helt nyt og spændende koncept. De fremstiller jakker, frakker, stolaer og andre eksklusive accessories, uden brug af ægte pels ...

Copenhagen Artificial Fur har åbnet ny eksklusiv butik i Gothersgade 99 i København og lancerer et helt nyt og spændende koncept: De fremstiller jakker, frakker, stolaer og andre eksklusive accessories, uden brug af ægte pels.

Eksklusive materialer
Folkene bag Copenhagen Artificial Fur har altid elsket det elegante og eksklusive ved pels, men ikke brudt sig om den måde dyrene blev behandlet på. Derfor satte de sig for at finde et materiale, der kunne leve op til kriteriet - luksus uden dyr. De fandt materialet hos en europæisk producent, der i mere end 50 år har leveret dyrevenlig pels af en unik kvalitet til modehuse med etikken i orden.

Det skal være smart og elegant at være bevidst
Sammen med designeren Carsten Juhl, som tidligere har designet eksklusive brudekjoler i New York, har Copenhagen Artificial Fur udviklet et koncept, der bygger på dyre etik, etik i forbindelse med produktion og naturligvis smukt design. Alle materialer er ikke-animalske, dog er ulden i kollektionen fremstillet på den økologiske gård "Klintemarksgaard" på Sjælland, hvor de ligeledes farver og strikker det specielt til Copenhagen Artificial Fur. Kollektionen bliver syet "in house" i Gothersgade 99, da man ikke ønsker at udnytte den billige arbejdskraft, der fås i udlandet, som af og til sker på bekostning af arbejdsmiljø og natur.
"Vi tror på at folk i dag gerne vil udstråle og kommunikere at de har taget stilling til eksempelvis økologi, dyrevelfærd, fair trade og andre ting hvor handlinger har en effekt på andre end dem selv! Det illustreres også i vores logo, som er et Vestafrikansk skrifttegn der betyder "If you climb the right tree, you will be given a push!" Med andre ord, omtanke bliver belønnet. Vi vil gerne have, at det skal være smart og elegant at være bevidst"!

Garanti for god etik
Copenhagen Artificial Fur forsøger ikke at kopiere ægte pels, derimod medfølger der en håndlavet logo broche i sølv med Swarovski krystaller til hver jakke, for yderligere at give en mulighed for at synliggøre at det ikke er ægte pels.

Copenhagen Artificial Fur
Gothersgade 99, 1123 København K
Telefon: 45 3023 2010

Se kollektionen på

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Skamfuld, af Christian Hjortkær

Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

Læs mere
I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

Læs mere
Shopping
^