Inwear efterår

Kategori: Stil & mode

Inwear efterår

Inwear efterår  

Slanke silhuetter kombineres med sofistikeret rytterstil og etniske print i InWears kollektion ...

Slanke silhuetter kombineres med sofistikeret rytterstil og etniske print i InWears kollektion for efteråret. Her møder klassisk stil urban modernisme i et look, der passer til den moderne boheme. Linjerne er skarpe og de stramme bukser og ærmeløse blazere er inspirerede af traditionelle rideuniformer mens en draperet fåreskindsjakke tilfører denne sæsons elegance en diskret luksuriøs fornemmelse.

De dobbeltradede blazere i marineblå og kamel har et udtryk af seriøsitet og elegance, men sætter man dem sammen med boyfriend jeans, en stribet herreskjorte og høje hæle får man et anderledes og mere urbant og moderne look, som passer perfekt til hende, der ønsker en stilfuld garderobe, der fremhæver hendes sprudlende personlighed.

Denne sæson sætter InWear tidløs stil ind i en ny kontekst. En biker-jakke kombineres med en klassisk bouclé bluse og tilfører den klassiske garderobe et moderne twist. En slå-om-kjole tilfører hverdagslooket en afslappet elegance, og en kamelfarvet merinokjole i kabelstrik er smuk og delikat sammen med en kaffefarvet 70’er-inspireret læderjakke. Hold også øje med en futuristisk læderjakke i farverne grå, brun og sort, der nemt og ubesværet opdaterer garderoben.

T-shirts er dekorerede med kobberpailletter mens print er inspirerede af traditionelt, etnisk håndværk. Dekonstruerede fjer i lilla, pink og orange pryder florlette silketoppe og -kjoler, og kollektionens farvepalet spænder fra dæmpede farver som brun, karamel, kaki og marineblå til klar orange, himmelblå og lilla.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^