Kategori: Stil & mode
Hunkemöller
Hunkemöller  

Året skal afsluttes i god stil, så det er frem med champagnen og de høje slanke glas. Hunkemöller fejrer vinteren med lækkert lingeri fuld af guld, glimmer og glamour...

Hunkemöllers vinter kollektion byder et væld af overraskelser til både søde stunder, hyggeaftner og sene nattetimer. Der er med andre ord noget for enhver smag og enhver figur, hvad enten du er til hofteholdere og selvsiddende strømper, søde engle og flæser eller vilde leopardprints og masser af pels.

Detaljerne er lækre og diskrete. Fine udsmykninger af funklende similistene pynter på en fræk hofteholder med matchende sort balkonette, mens påsatte blondeborder sensuelt tæmmer et sexet leopardprintet sæt.

Til de søde stunder kommer sirligt tegnede engle frem fra deres skjul og dekorerer en smuk bh med dyb udskæring. De søde engle får følgeskab af klokker, snefnug og julekugler, mens en delikat flæsebord giver bh’en et feminint touch.

Sættet hedder GOLD. Underkjole kr. 250,-. Strings 100,-

Sensuelt og feminint

Vintersilhuetten er både sensuel og feminin. De frække balkonetter, dybe udskæringer og flotte push up effekter gør kollektionen til en sand fryd for øjet, mens de søde trusser og sexede strings sidder lavt i taljen, så de kan bæres under både smarte jeans og smukke festkjoler.

Når natten sænker sig, og festkjolen tages af, er den eksklusive underkjole et syn for guder. Guldblonde er benyttet i denne feminine sag, hvor en dyb udskæring munder ud i en bred satinsløjfe.Sættet hedder Strass. BH kr. 200. Strings kr. 130. Strømpeholder 170.


Eksotisk og eksklusivt

Til de kølige aftner og nætter har Hunkemöller udvidet kollektionen med et varmt og blødt plystæppe – lige til at smyge sig i foran pejsen. Tæppet er dekoreret med et flot leopardmønster, der giver det et både eksotisk og eksklusivt look. I samme serie findes en chokoladebrun vendbar plysvest.

Farverne denne vinter er helt enkle og holder sig til en dyb chokoladebrun, den uundværlige sorte og sæsonens must – leopardmønsteret i de brune og cremede toner. Sidst, men ikke mindst kommer en cremet hvid til sin ret i et flot miks med varm rosa og frisk mint.

Plystæppe Animal kr. 270.

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^