Frakken - hvilket snit klæder dig?

Kategori: Stil & mode

Frakken - hvilket snit klæder dig?

Frakken - hvilket snit klæder dig? 

Butikkerne er fyldt med skønne frakker fra designerne, og det kan være svært at vælge, ikke mindst på grund af usikkerheden omkring hvilket snit der klæder netop dig og din kropsbygning.

Her får du et par simple tips ...

• <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Se 9 smukke frakker efterår 2010

Frakkemode - Hvilket snit klæder dig?
Butikkerne er fyldt med skønne frakker fra designerne, og det kan være svært at vælge, ikke mindst på grund af usikkerheden omkring hvilket snit der klæder netop dig og din kropsbygning.
Her får du et par simple tips, så du kan gå den kulden stilsikkert i møde.

Taljeret
En altid sikker vinder er en frakke med et bælte i taljen. Denne silhuette klæder stort set alle figurer. På den kurvede krop fremhæves din kvindelige former på smukkeste vis, og på den mere drengede krop, skabes illusionen af talje.

Dobbeltradet
Den dobbeltradede frakke er en klassiker med en funktionel silhuette, som kan bruges til hverdag og fest. Har du en stor barm, kan frakken dog få dig til at se oppustet ud og bredere end du er. Så vær derfor opmærksom på at frakken skal sidde til i taljen og gerne have en dyb V- hals, hvis det er dette snit, du er faldet for.

A-formet
I tråd med en af vinterens største tendenser, Volume, kan du finde mange A- formede frakker i butikkerne. Frakken er i øjenfaldene og højeste mode. Den meget volumiøse model klæder sig bedst på en høj figur, så hvis du er petit, så vælg en lidt kortere model med en mere stram silhuet, så du ikke kommer til at ligne Luna fra Dr´s Bamse.

Empire
Frakker med empire snit har et smart retro look over sig, og er samtidig yderst feminine. Snittet er især godt til en større barm, da den er tilskåret så den fremhæver barmen.

Selskabsfrakke
Den formelle selskabsfrakke kan bruges som prikken over i´et til en særlig aften. Her kan det være flot med lidt ekstra dramatisk flair. Tænk usædvanlige snit, broderi, og glamour. Det gælder om at skille sig lidt ud fra mængden og lige tillade sig selv lidt ekstra. Hvis ikke til en særlig anledning, hvornår så.Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^