Kategori: Stil & mode

Få tips til din tøjstil

Få tips til din tøjstil 

Få stylist Katrine Holcks guide til de 7 kropstyper. Guiden er fuld af gode råd og kyndig vejledning, og kan være en stor hjælp til dig, der synes det er svært at finde tøj og stil der passer ... Find din kropstype her !

Så er der rigtig godt nyt til kvinder på flugt fra dyre fejlkøb, flygtig mode & kropumulige kvindebilleder. Stylist og foredragsholder Katrine Holck har skrevet guiden "De 7 Kropstyper", en guide som skal hjælpe os til at klæde os efter vores sande kropstype og undgå de klassiske fejl foran spejlet.

I guiden beskriver hun syv kropstyper og de fordele og udfordringer, som følger med de enkelte typer. Til hver kropstype følger der et gennemarbejdet værktøj, som trin-for-trin illustrerer, hvordan man på fineste vis flatterer sine former. Der er ingen facitliste og ingen løftede pegefingre, blot gode råd og kyndig vejledning. En guide smækfyldt med gode råd, illustrationer og masser af brugbar info.

Læs Katrine Holcks beskrivelse af de syv kropstyper, find ud af hvilken type du er og få hendes gode råd ..:


Kurve-type

Er du misundelig på de små fine kvinde-kroppe, der fikst kan vimse omkring?? Så må du se at komme over det, for petit blir´ du aldrig - og frk. fin & nysselig er din direkte modsætning. MEN du er Kvinde med STORT K. Gør du det rigtigt, kan du fange alles øjne! Så se at få det bedste ud af din kurvede krop.
Men det BULER jo ud alle vegne...#.?? Muligvis. Men det er der råd for: Vil du camouflere nogle af dine ”udposninger”, så kan det klares fikst, bl.a. sådan her: Godt undertøj. Godt undertøj. Godt undertøj. Virkelig! - det er alfa omega. Shapewear? – Oh yes, det kan seriøst gøre underværker. Dernæst skal kurvede kvinder tænke meget over, hvilket materiale tøjet er lavet af. Ikke for stift som fx taft og heller ikke tung strik. Din talje er forholdsvis kort, så tænk over, hvordan du forlænger din krop og tilfører noget talje. En go´ taljeret habitjakke med dyb V-udskæring og knaplukning i taljen er perfekt. Prøv en farvestrålende (metallic?) top indenunder. Det gir´ fokus lige midt på barmen, som er en af dine store fordele.
Balancér det samlede udtryk med fodtøj, der passer til din krop og suppler evt. med iøjnefaldende øreringe og evt. en stor markant ring. Enkle ting, der vil fungere godt.

<link https: katrineholck.com de-7-kropstyper-3 _blank> Få flere gratis tips til kropstypen ”Kurve” >>8-tallet

Ohh, hvilken herlig krop. Igennem tiderne indbegrebet af fiminitet, som en græsk gudinde er du skabt. Men synes du selv det?? Og er det svært for dig at passe tøjet i butikkerne?
No wonder. Meget stangtøj er designet til ultraslanke kvinder - ikke kurvede modeller som dig. Tøjet kommer hurtigt til at se ud som om det er klistret på dig (strammer og irriterer) eller også vil du føle dig en anelse gravid, fordi dine fyldige bryster og hofter er i vejen.
Men hey. Du er indehaver af den mest eftertragtede kvindekrop overhovedet - VIS DEN FREM, lad den stå alene. Du behøver ikke alverdens tingeltangel for at se godt ud. Tværtimod. Keep it simple.
Gode køb er: Bluser med V-udskæring, Simple smykker - din figur skal nok vække opsigt i sig selv. Sko med hæl som får din silhouet til at se længere ud og knap så kompakt. Bukser med lige ben.

<link https: katrineholck.com de-7-kropstyper-3 _blank> Få flere gratis tips til kropstypen ”8-tallet” >>Rektangel

Slank er du. Med de lækreste ben. Uden den store mave. Ahh ... En pige som mange misunder.
Men er du ked af din kropstype, fordi der ingen kurver er? Eller fordi du har svært ved at finde tøj der ikke stumper på ærmer og ben? Ok, så hør her: Du har masser (med streg under) af fordele, vi skal bare ha´ noget ”figur” ind. Og det gør vi ved at bryde din krop op i flere dele:
Barm: Her er det nemt at lægge fylde på, hvis du ønsker det. Start med din BH. Vælg bluser
og toppe med V-udskæring, empiresnit og slå-om effekt.
Arme: Dine arme er lange og smukke. Vis dem i flotte farver, fx med flagermus-ærmer i smukke mønstre. Kraftige armbånd.
Ben: Du har fantastiske stænger. VIRKELIG. Vis dem frem i fx stramt tøj & høje hæle (både sko og støvler).
Bagdel: Lille numse gør det let at hoppe i langt de fleste jeans uden problemer. Find nogle der komplimenterer netop din numse og dine ben. Vælg nederdele/kjoler der slutter ved knæene.

<link https: katrineholck.com de-7-kropstyper-3 _blank> Få flere gratis tips til kropstypen ”Rektangel” >>


Rund

Den runde kvinde er oftest hende med mindst selvværd. – og hvorfor mon? Fordi hun føler sig stor, forkert og alt for voluminøs i forhold til alle andre, specielt kvinder.
Hun skænker ikke sin smukke barm, fine kraveben og ofte fantastiske hud en tanke. Nej hendes eneste fokus er at skjule sig så meget som muligt. Men hun snyder sig selv (og os andre) for sine helt åbenlyse fordele.
Er du en af dem der har gemt sig i mindre cirkustelte? Jeans og beton-bluser (dem der er tykke og firkantede)? Eller værre: Lange nederdele og cowboyjakker? Så er det tid at smide hele skidtet UD. Nu. UD med det, og se så her:
Begynd med undertøjet. Alle vi kødfulde kvinder må ha undertøj, der sidder LIGE I SKABET så vores kurver holdes på plads og vises på bedste måde.
Du vil se absolut dejlig ud med T-shirts med rynkeeffekt omkring livet, skjorter med V-udskæring og fx smukke detaljer på ærmer og bryst. En lækker jakke (eller vest) med bindebånd i taljen eller lige under barmen vil være helt uundværlig (over en kjole, skjorte osv.) Bær din krop med stolthed og ynde. Eksperimenter med mønstre og farver og husk lyse farver gør større - mørke gør mindre.

<link https: katrineholck.com de-7-kropstyper-3 _blank> Få flere gratis tips til kropstypen ”Rund” >>


Firkant

Føler du dig lidt maskulin? Lidt stærk, voldsom og lidt for solid? Ikke sikkert du gør, men mange firkantede frøkener har det sådan. Forståeligt nok. For hvor er taljen som mange forbinder med feminitet? Pist væk. Eller gemt i tøj der udvisker den fuldstændig. Det laver vi lige om på med det vuns:
Lige linier? Nej tak. Kurver? YES.
Få luft og fylde i dit tøj. Detaljer der blødgør dit kantede udtryk. Vis hud. Ben, hals, kavalergang, arme og fødder. Marker taljen, selvom du ikke synes den er der, med bælter, striber, mønstre mv. Det KAN lade sig gøre. 3/4 lange ærmer er godt, evt. med fine detaljer på det nederste stykke. Det viser dine smukke håndled, hænder og underarme.
Øreringe, armbånd og halskæder skal være markante, ellers drukner de. Hvad med en smuk glimtende ring??
Lad kjoler og nederdele stoppe ved dine knæ, det samme gælder gamascher og bukser og gi´ den så MAX gas i lækre sko - gerne med hæl. Ikke for små og pusse-nussede, men heller ikke for tunge og klodsede. Pas på med stormønstret tøj, men hop gerne i både ensfarvet og små-mønstret. Og endnu bedre - en kombination, der vil tilføre kurver og ”blødhed” til dit samlede look.


<link https: katrineholck.com de-7-kropstyper-3 _blank> Få flere gratis tips til kropstypen ”Firkant” >>


Sporty

Eller skulle jeg sige: Frk. Catwalk? For det er det du er. Enhver designers drøm. Nå, så det synes du ik´? Men så lad mig lige kort opsummere din kropstype: Du er skabt til at se godt ud i stort set al slags tøj, fordi din krop er ultranem at klæde på. Du har ingen uforudsete buler, dine arme og ben er slanke og din fremtoning er atletisk. ”Mere kvindelighed” siger du, ”flere kurver..” Jamen værsgo´:
Dine ben er din største fordel. Udnyt det med ultra-stramme bukser og høje fine sandaler/sko/støvler. Find lette stoffer som chiffon, der smyger sig fint om din krop og tilfører feminitet. Invester i en god jakke med fokus på taljen i en let A-form.
Nederdele og kjoler med let klokkeform er fantastiske til at skabe balance og ynde til din kropstype.


<link https: katrineholck.com de-7-kropstyper-3 _blank> Få flere gratis tips til kropstypen ”Sporty” >>


Dråbe

DU har en af de mest ønskede fordele overhovedet: En markant rund numse. Og når det drejer sig om sexede kropstyper, er du allerede et langt skridt foran. Men du er måske godt træt af din fyldige bagdel? Fordi den stjæler al opmærksomhed og gør det svært at finde underdele? Jamen, så følg med her: Vi flytter fokus og retter blikket mod dine smukke smalle skuldre, fine kraveben og hals. Her kan du eksperimentere med alt, der gir mening og volumen. Du vil se fantastisk ud i kjoler, skjorter og bluser med bådudskæring, kraver og specielle ornamenter. Find gode jakker med let vatterede skuldre og du har mulighed for at dresse op og ned uden problemer. Vælg mørke underdele og lysere overdele, fx mørke bukser med lige ben, en hvid skjorte, en lækker vest med bindebånd. Tilføj en KNALDrød halskæde og røde sko? Voila!

<link https: katrineholck.com de-7-kropstyper-3 _blank> Få flere gratis tips til kropstypen ”Dråbe” >>Læs mere om Katrine Holcks virksomhed og foredrag på

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Skamfuld, af Christian Hjortkær

Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

Læs mere
I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

Læs mere
Shopping
^