Kategori: Stil & mode

By tougaard - en ægte femme fatales drøm

By tougaard - en ægte femme fatales drøm 

Der er melodramatisk femme fatale og elegance over efteråret og vinterens kollektion fra by tougaard ...

Med smukke organiske linjer og rene farver printer brandet by Tougaard sin AW 07-08 kollektion sig visuelt fast i hukommelsen. Det edgy look er som taget ud af en klassisk "Film Noir", og med kollektionens navn "Flashback" kan filmen nu rulle over lærredet.

”Jeg arbejder rigtig meget med snit, udskæringer og pasform i mit design. Jeg ønsker, at den kvindelige silhuet skal fremhæves på en elegant og sofistikeret måde. Så mit design samtidig fremstår med et stærkt udtryk, hvor der er fokus på detaljen”, fortæller den danske designer Dorte Tougaard, som i 2006 etablerede "By Tougaard".

Desuden er ordentlige produktionsforhold og god kvalitet et absolut must for den danske designer. Derfor er alle materialer nøje udvalgt i Østrig og Italien.

I AW 07-08 kollektionen er designet inspireret af 1940’erne og 50’ernes "Film Noir". Med den typiske melodramatiske "femme fatale" i persongalleriet, udstråler hele kollektionen dramatisk sensualitet og elegance på en meget raffineret måde. Farverne i kollektionen understreger filmens univers - kulsort, dramatisk rød og fin kongeblå.

Plissering, brede bånd og sløjfer
De organiske former ses blandt andet i en lang kjole med dyb buet udskæring, der med et bredt bånd om taljen kan bindes til en stor smuk sløjfe.
Derudover finder man en kort bolero i lækkert skind med stor krave i knaldrød, som passer perfekt udover en af kollektionens sorte kjoler med plissering lige under brystet. Designet er gennemtænkt, og det afsløres i kollektionens frakker, hvor der på intelligent vis er tænkt på "musikelskerne". I jakkernes lommer er der gemt en lille elastik, hvor man kan fæste sin iPod, og med hul igennem foret kan høretelefonens ledning sættes fast med små velcrolukninger hele vejen op og føres op til ørerne uden besvær.

Filmen er ved at være slut, og den sofistikerede femme fatale har fået det hun ville - nøjagtigt som den kvalitets- og stilbevidste kvinde kan i by Tougaards ekstravagante AW 07-08 kollektion.

Nærmeste forhandler oplyses på 3210 4240, eller på

Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Et must have for enhver fashionista 

Bismark armbåndet er et smukt og elegant armbånd, der passer til enhver anledning og stil. Selvom armbåndet har en lang historie, holder den stadig den dag i dag, og er velegnet til både hverdag og fest - et must have for enhver fashionista.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker 

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil 

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et…

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning 

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at…

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels 

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd fra Ibu Jewels. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver…

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning 

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Winter Wonderland 

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17 

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Skamfuld, af Christian Hjortkær

Med bogen ’Skamfuld’ lægger teolog Christian Hjortkjær op til en vigtig debat og samtale med vores børn og unge om den ydmygende, ubehagelige og oftest ufrugtbare følelse, vi får, når vi ikke lever op til vores egne eller andres forventninger.

Læs mere
I min tid – Erindringer, af Ulla Terkelsen

Ulla Terkelsen er en sand legende i dansk journalistik. Siden 1960'erne har hun som udenrigskorrespondent rejst verden rundt og dækket alt fra krige til royale bryllupper. Hendes unikke evne til at være til stede, hvor historien udfolder sig, og til at finde det særlige og vedkommende i de…

Læs mere
Shopping
^