Til 6 personer
Ingredienser
- 100 g. mørk chokolade 64 procent
- 100 g. smør
- 50 g. sukker
- 40 g. mel
- 100 g. past. æggeblommer
- 50 g. past. æggehvider
- Bagespray til at smøre formene med
- 6 stk. hjerteforme (5 cm. i diameter og 5 cm. bredde)
Sådan gør du
- Hak chokoladen fint og smelt det forsigtigt sammen med smør og sukker i en skål over vandbad til max. 50 grader og tag skålen væk fra vandbadet.
- Sigt melet ned i chokolade blandingen og rør godt. Tilsæt blommer og hvider, rør igen godt.
- Smør formene i et tyndt, jævnt lag med bagespray.
- Dejen hældes op i en engangssprøjtepose. Sprøjt dejen ¾ op i de smurte forme. Bag dem endelig først lige inden de skal serveres - nybagte og stadig lune.
- Bages ved 200 grader i 6–9 min. afhængigt af ovnen. Bemærk at fondanternes midte skal være ubagt.
- Afkøles let, inden de tages forsigtigt ud af formene og serveres lune, gerne med god is til.