Kirsebær kick-off 

I Danmark har vi størst tradition for at spise bær – rå og tilberedt – i det søde køkken, fx med sukker og fløde, i kager og marmelade. Men husk, at også det salte køkken kan smages til med bær! Det er både forfriskende og farverigt. Brug friske bær som morgenmadstopping, i salater og grød, i krydrede chutneys til ost og pølse. Køb ekstra bær i sæsonen og frys ned til vinterens bagværk og sylt.

Kirsebærsæsonen for danske kirsebær ligger i august og september, og her er der som regel rig lejlighed til at smage de skønne danske sommerbær. Kvaliteten af de danske kirsebær er fantastisk høj, og smagen er sød, og bærrene sprøde. 

Kultur
25 nye ord, du måske ikke har helt styr på 

Nogle gange glider nye fremmedord ind i vores ordforråd uden at vi rigtig bemærker det, men kigger man på Dansk Sprognævns oversigt over nye ord og udtryk, så er det overraskende, hvor mange, især engelske ord, der finder vej til danskordbogen.

På de sociale medier blomstrer sproget i en fart, hvor…

Læs mere
Kultur
Loppemarked på Det Kongelige Teater 

Det Kongelige Teaters loppemarkeder tiltrækker altid tusindvis af mennesker, og nu er det igen muligt at sikre sig et stykke ægte teaterhistorie. Søndag den 21. august 2022 afholder Det Kongelige Teater loppemarked og sælger ud af effekter fra teatrets kæmpestore møbellager på Refshaleøen.

Læs mere
Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^