Rustikke druer

Rustikke druer

Rustikke druer 

En skøn og samtidig rustik oplevelse er, hvad man får, når man fylder Palsbys nye glas med røde druer ...

Vinen er stor kunst fra vinbonde og vinstok, glassene er stor kunst fra den verdensberømte danske formgiver Ole Palsby ...

At den verdensberømte danske formgiver Ole Palsby er fuldstændig kompromisløs, når det gælder til funktionaliteten af hans skabninger turde efterhånden være velkendt. At det også gælder, når han skal formgive noget så delikat som et vinglas, overbeviser han enhver om med sit nye glas i Rosendahls Opus serie.

Ole Palsby har mange gange sagt, at verdens bedste drikkekar er en kuge, der er skåret igennem. Drikkekarret kan gøres lidt rummeligere og dermed mere formålstjenligt ved at gøre kuglen aflang og derefter skære den igennem. Men bedre bliver det ikke ifølge Palsby - og sådan skabte han sit nye Opus vinglas.

Men intet til hjem eller køkken ville være Ole Palsby, hvis det ikke også havde en høj æstetisk værdi. Og hvordan giver man en afskåret, halvlang kugle en æstetisk værdi? Ved at sætte en meget kraftig stilk under og placere glasset på en stor fod! Så enkelt, og når man betragter Opusglasset samtidig så billedskønt.

Men smukt og skønt er begreber, der ikke kan stå alene i Palsbys produktion. Og slet ikke når det gælder Opus vinglasset. Så må begrebet rustikt kraftigt ind i billedet. For en skøn og samtidig rustik oplevelse er, hvad man får, når man fylder Opus med et glas røde druer…

… og man behøver ikke nødvendigvis huske at tage glasset med tommel- og pegefing¬er om stilken, når man drikker nektaren. Selv om Opus er et elegant glas, ligger den overskårne kugle rigtig godt i håndfladen, når man langsomt slynger druerne rundt i glasset for at lune en kold rødvin.

Sæt af to for en pris på 129,75 kr.


Nærmeste forhandler oplyses 45 88 66 33

Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet? 

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene  

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Sådan laver du et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil 

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet…

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Smukt, illustrativt og lærerigt 

Blandt natur-, have- og gastronomiinteresserede er Koustrup & Co. kendt for deres praktiske håndbøger om blandt andet svampe, krydderurter, bær og frugter, deres store fagbøger om spiselige blomster, syltning og mjødbrygning og opslagsværker om den økologiske have og den selvforsynende familie. Det…

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor - ny kollektion 

Den nye kollektion fra House Doctor byder på masser af nye ideer til en enkelt og funktionel boligstil. Se smukke kollektioner af håndlavet porcelæn, skulpturelle lamper, kurve og opbevaringsløsninger, lækre retroinspirerede møbler i stringent design og eksklusive boligaccessories.

Tjek også alle…

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^