Raadvad nye køkkenknive

Raadvad nye køkkenknive

Raadvad nye køkkenknive  

Raadvads nye Bravo knivserie af af rustfrit, japansk kvalitetsstål er designet af Tobias Wandrup

En god, skarp kniv er alfa og omega, hvis den daglige madlavning skal være en fornøjelse. Når culottestegen skal skæres for, løgene hakkes, eller gulerødderne skrælles, er gode køkkenknive uundværlige værktøjer. Det ved Raadvad, som nu lancerer sin nye knivserie Bravo. Serien indeholder køkkenknive til ethvert formål og er det kvalitetsbevidste valg til hverdagens gastronomiske udfordringer.

Optimal skarphed
Knivenes blade er fremstillet i stærkt, japansk knivstål, og knivsæggene er hærdede, så knivene forbliver skarpe ekstra længe, selvom de er i brug hver dag.

Klingernes hårdhed sikrer samtidig, at knivene let kan slibes med Raadvads nye strygestål eller Roll-Sharp i samme serie. Det er derfor slut med sløve knive, der skal tvinges gennem tomaterne. I stedet vil der fremover altid ligge skarpe knive parat i skuffen, så selv de mest krævende opgaver klares hurtigt og let.

Ergonomiske vidundere
Det er dog ikke kun knivenes skarphed, der gør dem til unikke hjælpemidler i køkkenet. Håndtagenes form er også gennemtænkt ned til mindste detalje, og det betyder for eksempel, at det er nemt at variere håndgrebet og fingrenes position under skærearbejdet.

Materialet i softouch er blødt og skridsikkert, så knivene ligger behageligt i hånden, og da formen er ergonomisk perfekt, kan mørbraden eller det nybagte rugbrød skæres ud til mange mennesker, uden at hånd og arm bliver træt.

Med Raadvads ergonomiske vidundere bliver den daglige madlavning derfor en sand fornøjelse.

Vejledende udsalgspriser
Skrællekniv og urtekniv koster 69,75 kroner, japansk urtekniv koster 99,75 og kokkekniv, brødkniv og forskærekniv koster 149,00 kroner.


Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene  

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Sådan laver du et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil 

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet…

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Smukt, illustrativt og lærerigt 

Blandt natur-, have- og gastronomiinteresserede er Koustrup & Co. kendt for deres praktiske håndbøger om blandt andet svampe, krydderurter, bær og frugter, deres store fagbøger om spiselige blomster, syltning og mjødbrygning og opslagsværker om den økologiske have og den selvforsynende familie. Det…

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor - ny kollektion 

Den nye kollektion fra House Doctor byder på masser af nye ideer til en enkelt og funktionel boligstil. Se smukke kollektioner af håndlavet porcelæn, skulpturelle lamper, kurve og opbevaringsløsninger, lækre retroinspirerede møbler i stringent design og eksklusive boligaccessories.

Tjek også alle…

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^