Littala

Littala

Littala 

Karisma og pangfarver med stel fra Iittala ...

Det personlige udtryk er i højsædet, når Iittala bringer farveglæde og nyt liv til borddækningen. Det sker med farverige stel og flotte porcelænsserier, som byder på et utal af muligheder for at kombinere på kryds og tværs.

Den står på pangfarver og livsglæde i Iittalas stel, som både byder på det ensfarvede, elegante Teema-stel og det flerfarvede, stribede Origo-stel. Flere basisfarver går igen i de forskellige stel, så de flot kan sammensættes på kryds og tværs i matchende, dekorative kombinationer.

Følg årstiderne og fremhæv den lysegrønne farve i foråret og den røde eller mørkeblå farve i julen, eller lad bordet matche de nyindkøbte blomster, så bordet sprudler af farveglæde og karisma.

Ny inspiration til borddækningen
Iittalas stel byder således på et væld af muligheder for at variere borddækningen på inspirerende vis. Den elegante, mørkeblå farve står for eksempel perfekt til det fine middagsselskab, og den frække turkise eller orange sætter prikken over i’et, når veninderne samles om bordet til brunch.

Med blot et enkelt basisstel, kan nogle enkelte nyindkøbte kopper i en anden farve gøre underværker og få bordet til at stråle forfriskende af nyt liv. På den måde kan det klassiske porcelæn nemt piftes op ved at tilføje nye skåle eller krus i en lækker modefarve.

Kvalitet i en klasse for sig
Iittala er foruden sine karismatiske farver kendt for sin unikke kvalitet, og med langtidsholdbare og tidløse designs lever stellene længe uden at gå af mode eller blive forældede.

Iittala sørger nemlig for at gøre de traditionelle designs fornyelige. For eksempel lader Iittala ældre farver som olivengrøn og brun gå igen med ny retroværdi i de nyere designs, så selv det ældste Teema-stel fra 1952 kan sammensættes med de nyeste striber fra Origo-stellet.

Det flerstribede Origo-stel fås i mange forskellige farvekombinationer med varierende dominansfarver, og det ensfarvede Teema-stel udkommer i en ny farve hvert år.


Nærmeste forhandler af Iittalas produkter oplyses på tlf. 87 20 11 00

Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene  

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Sådan laver du et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil 

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet…

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Smukt, illustrativt og lærerigt 

Blandt natur-, have- og gastronomiinteresserede er Koustrup & Co. kendt for deres praktiske håndbøger om blandt andet svampe, krydderurter, bær og frugter, deres store fagbøger om spiselige blomster, syltning og mjødbrygning og opslagsværker om den økologiske have og den selvforsynende familie. Det…

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor - ny kollektion 

Den nye kollektion fra House Doctor byder på masser af nye ideer til en enkelt og funktionel boligstil. Se smukke kollektioner af håndlavet porcelæn, skulpturelle lamper, kurve og opbevaringsløsninger, lækre retroinspirerede møbler i stringent design og eksklusive boligaccessories.

Tjek også alle…

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^