Lækre nyheder til din bolig 

Når vi trækker os indendørs efter sommeren, har vi brug for at pifte vores hjem op. Og der er heldigvis skønne nyheder fra Naja Munthe bolig, Bloomingville, Nordal og Tine K Home ...

1.NAJA MUNTHE
Naja Munthe har denne sæson leget med efterårets gyldne farver kombineret med etnisk luksus, og kollektionen byder på flere nye sæt af eksklusivt sengetøj, nye skønne duge og lækre puder i hør og silke med unikke prints. Derudover er der nyheder såsom hippe tekrus og skåle med grafiske prints og smukke rustikke fade - velegnet til efterårets søde lækkerier. Fælles for de nye bolighits er de mange anvendelsesmuligheder – de kan både bruges som tilbehør i spisestuen, i dagligstuen og på badeværelset, eller som dekorativ pynt i hjemmet.

2.BLOOMINGVILLE
Til indendørs: Hylder, reoler, puder, lanterner og alle det dejlige tingeltangel det er umuligt at undvære i et efterårshjem.
Til udendørs: Dejlige kurve, cool urtepotter og søde fuglebræt er kun en lille del af mange hyggelige udendørsfristelser
Bloomingville laver også en seperat julekollektion, og den er så overvældende at man kan høre englene synge. En jul fyldt med strikket hygge, farverige hjerter og sokker, glinsende julekugler, nisser i alle størrelser og meget meget mere til at give dit hjem den helt særlige julestemning. Bloomingville hos <link http: www.rosen-lund.dk _blank>Rosen-Lund.dk >>

3.NORDAL
Kodeordene i Nordals efterårs kollektion er farver, genbrug og udnyttelse af restprodukter. Farverne er brændte og varme og flere af Nordal´s tæpper, glas og lamper er fremstillet ved hjælp af genbrug eller restprodukter fra anden kollektion. 3 hovedtemaer går igen i Nordal´s kollektion: Cosy & Colourful der er farverig og etnisk inspireret. Nordic Winter der er IN over hele verden, med stearinlys, varme tekstiler og naturligvis julepynt. Endelig er der Bollywood Brocade der er de kendte indiske brændte farver med elementer af klassisk fransk vintage.

5.TINE K HOME
Helt ny er denne fantastiske sofa fra Tine K Home, som er på vej ud i butikkerne i løbet af efteråret.
Betrækket kan tages af og fås i fungi og kit velour samt fungi, kit og hvid vasket hør.
Fås i str. L (94 x 200 x H 75 cm) og XL (94 x 290 x H 75 cm).
Deres populære lampeskærme fås dette efterår i både grå, kit, hvid og sølvhør. Blandt mange spændende nyheder kan nævnes duge i gazehør, smukke keramikvaser, unikke lerskåle fra Vietnam og skønne lanterne. Se mere på <link http: www.tinekhome.dk _blank>TineKHome.dk >>

Bolig & Design
Sommerstemning: Indret med blå 

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Brug fx tekstiler i blå farver, skift puderne i sofaen til blåt tone-i-tone betræk, og tilføj en plaid i et…

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet? 

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home 

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet 

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde…

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres…

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har…

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^