I dialog med omgivelserne
I dialog med omgivelserne 

De duver sagte i vandets strømninger - de bølger smukt i vinden - de vibrerer intenst i luften...

De duver sagte i vandets strømninger - de bølger smukt i vinden - de vibrerer intenst i luften. Er man én gang stødt på Sandra Davolios keramiske vidundere, glemmer man dem aldrig. For den italiensk fødte keramiker skaber værker, som bevæger beskueren og sætter livsvarige aftryk i hukommelsen.

Skulpturelle, organiske og funktionelle
Sandra Davolios udtryksfulde produkter tager form som dramatiske skulpturelle, organiske og funktionelle krukker og vaser, som lever enkeltvis eller to og to, hvor de går i smuk og inciterende dialog med omgivelserne.

Sandra Davolios keramik kan opdeles i to familier. De grafiske værker og de krøllede værker. De grafiske værker er stramme, arkitektoniske værker, som er holdt i sort, hvid eller rustbrunt. Silhuetterne er høje og slanke (cirka 70 cm), mens rytmisk påsatte vandrette lameller danner nye former omkring kernen og får helheden til at vibrere i luften. Flere af værkerne er skabt parvis, så der skabes et spændrum mellem to separate former. Krukkernes dramatiske former og størrelser kræver plads. Derfor er Sandra Davolios keramik særdeles velegnede både til private boliger med store åbne gulvflader, moderne kontorer, offentlige rum, receptionsområder og steder i øvrigt, som fordrer et imødekommende miljø. Vaserne er vandtætte og derfor velegnede til blomster. Kaskader af eksotiske eller skulpturelle planter vil på fornem vis kunne understrege Sandra Davolios vaser og krukker og visuelt fylde hver krog af selv meget store rum.

Sandra Davolios krøllede værker er en visuelt sart familie, men materialemæssigt er de stærke. Krukkerne har et organisk udtryk som undersøiske koraller, eksotiske vandplanter og søpindsvin, der dovent følger vandets bevægelser. Krukkerne er typisk 30 cm høje, og overfladens stoflighed indbyder lokkende til berøring. Farverne er typisk holdt i grønne toner: en mørk velourblød grøn og en selvlysende forårsagtig lime. De værker, som er udført i porcelæn, får som regel lov at forblive hvide - med eller uden gennemsigtig glasur. Den krøllede familie har en intim og hyggelig udstråling, som gør værkerne velegnede til både private boliger og offentlige rum, hvor en vedkommende og tæt stemning byder gæster velkommen. Også den krøllede familie er vandtæt, og produkterne kan derfor også her bruges som vaser.

Sandra Davolios produkter opstår som en dualitet mellem genkendelige, brugbare former og ukatalogiserbare produkter. Den oprindelige næsten arketypiske form har dermed forladt sin oprindelige form og er blevet en parafrase med nye, uventede relationer til omgivelserne. Et objekt, som indbyder beskueren til ophold og refleksion. Hvert eneste af Sandra Davolios produkter er unikke. Kunstneren skaber selv alt fra start til slut, og hun slipper aldrig et produkt, før det er besjælet med dén personlighed og karakter, som får hendes værker til at brænde sig fast på nethinden.


Forhandleroplysning: Tlf. 21 83 63 30.

Bolig & Design
Sommerstemning: Indret med blå 

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Brug fx tekstiler i blå farver, skift puderne i sofaen til blåt tone-i-tone betræk, og tilføj en plaid i et…

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet? 

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home 

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet 

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde…

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres…

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har…

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^