Chokoladefarvede terracotta krukker
Chokoladefarvede terracotta krukker 

I Danmark har terracotta altid været et populært materiale til udendørskrukker. Nu er materialet blevet forbedret ved at blande fem gode lertyper ...

I år er udvalget af de populære choco farvede havekrukker udvidet med en romantisk og en maskulin linie.

I Danmark har terracotta altid været et populært materiale til udendørskrukker. Nu er materialet blevet forbedret ved at blande fem gode lertyper. Dette nye ler kan brændes ved 20 % højere temperatur end den normalt kendte røde terracotta. Dette giver en meget robust krukke, som samtidig er frostsikker. Tillige er terracotta et populært materiale til havekrukker, da planterne her kan ånde i et miljø, der er meget lig deres naturlige.

Karakteristisk for de klassiske Choco terracotta krukker er farven, der veksler fra lys nougat til mørk chokolade. Denne serie (Classic) har indtil nu været forbeholdt de rene enkle linier uden mønstre eller dekorationer. Men nu lancerer Grama Design også krukker med en rustik overflade, der har et maskulint præg (Rustik) eller med smukke enkle mønstre med inspiration fra Italien (Romantic). Serierne er meget forskellige, men er alle bundet sammen af den høje kvalitet, glæden ved materialet samt lerets smukke farve.

Med disse tre serier er det nu muligt for enhver, uanset hvilken havesmag der præger haven, at få choco terracottaen til at passe ind i det eksisterende havemiljø. Og så er det i øvrigt muligt at supplere med underskåle og olielamper. Hele udvalget kan ses i havecentre landet over.

Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær 

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Smuk boheme fra Tine K Home 

Sommeren går på hæld, og med udsigt til efterår kan det være rart at få indrettet sig til kølige dage med hygge og sysler inden døre. Hos danske Tine K Home byder den kommende sæson på stribevis af smukke nyheder til elegant og stemningsfuld indretning.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: 70´er stil fra Hübsch 

Fra Hübsch byder efteråret på en skøn kollektion og hyldest til 70´ernes parcelhus og indretning. Her kan åben pejs, listelofter, hessian- og murstensvæg få selskab af den nye kollektions smukke lyse træmøbler, grafiske plakater, klassiske sofadesign, unika keramik og stentøj samt tekstiler og puder…

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Organiske former og diskrete farver fra Broste Copenhagen  

Med kollektionerne 'The Human Connection', ’Eli’ og ’Nordic Bistro by Aurelien Barbry’ fejrer Broste Copenhagen efteråret og hjemmet som fristed. Det er hér vi kan koble af og nyde nuet i hyggelige, trygge rammer i eget selskab og sammen med familien.

Læs mere
Bolig & Design
Et lækkert måltid fortjener flot servering 

Servering er en vigtig del af et dejligt måltid. Hvad enten det er chili con carnen, hakkebøffen, laksestykket, den grønne salat eller desserten, så virker maden bare mere indbydende, når den anrettes og serveres i smukke skåle, på flotte tallerkner og fade.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen 

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og…

Læs mere
Bolig & Design
Skab hamam stemning på badeværelset 

 

Når det kommer til indretning af badeværelset, så er tiden løbet fra det hvide, kliniske badeværelse. Nu indrettes badeværelser i stedet som personlige velværerum, moderne hamam, hvor der er lagt vægt på den intime og hyggelige stemning med et strejf af luksus.

Se nederst i artiklen Rituals…

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies 

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den…

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis 

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil 

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^