Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Kategori: Sommer
Shopping: 20 sol- og sommerscoop

Fra udstyr til strandturen, lette sommerkjoler og skønne bohemesmykker, til smukke møbler og udstyr til indretning af din yndlingskrog i haven. Her får du annoncørernes idéer til en lang og dejlig sommer...


Afsted til stranden
En strandtaske er helt uundværlig at have ved hånden, for med det ustadige danske sommervejr, er det bare om, at komme afsted, ligeså snart vejeret tillader det. Her er det en stor, lækker strandtaske i robust juntelærred fra Bloomingville. I tasken er der god plads til den kønne, grå strandmåtte med de fine kvaster. Den er fremstillet i blød jersy-stof, og kan nemt rulles sammen, så den ingenting fylder. Snup en håndklæde med, så du kan få en kølig dukkert. Her er det Sento Beach Towel fra Ferm Living som samler strandtæppet og håndklædet i et. Det store håndklæde har nemlig en glatvævet, sugende forside og en blød frottestruktur på bagsiden. Smart!
Køletasken med læskende, kolde drikkevarer er svær at undvære på stranden. Her er det en super cool køleboks fra Nicolas Vahé, fremstillet i metal og isoleret med glasuld. Er den ikke rå?

 

 

 

Sommeroutfit
Få luft mellem tæerne og solbrune fødder i et par lette sommersandaler fx klip klap i sølv fra Ilse Jacobsen nye kollektion. Find de lette sommerkjoler frem, og tjek også udvalget af skønne batikkjoler. Kjolerne fås i to længder og i smukke blå nuancer, som kan matches med den cool grå-blå neglelak 'Hipster' fra Kure Bazaar. Beskyt hoved i sommervarmen og husk solhat med bred skygge. Her fra stor, elegant stråhat fra Becksøndergård.

 

 

Sommeraccessories
Med smuk, solkysset sommerhud gider ingen tænke på makeup, smykker eller accessories. Det skulle da lige være et par smukke dangle øreringe som disse i messing, der er som skabt til sommerens afslappet bohemestil. Til gengæld kommer man ikke udenom, at håret kan trænge til lidt ekstra pleje i sommeren, når solen slider på spidserne. Du kan få mild og intensiv pleje med Matas Striber, som denne sommer lancerer Luksus shampoo og balsam i special edition i anledning af at Matas fylder 50 år. Begge produkter er uparfumeret og Svanemærket.
Er du glad for armbånd, så er de smukke brasilianske Hipanema armbånd en ægte sommer musthave. Det er håndlavede armbånd, som hver især er smukt dekoreret med perler, skaller, læder og forskellige farver tråd.
En sommeraccessory, man ikke kommer udenom, er solbrillen: Ved at bære solbrille er dine øjne mindre udsatte for solens UV-stråler, og du slipper samtidig for hovedpine og rynker, som følge af at gå og misse med øjnene i den stærke sol. Her er det et par super lækre Tom Ford solbriller.

 

 

 

Indret have og terrasse
Fyldt med hynder og plaider, kan den fine hvide havestol blive din yndlingsplads i haven. Er dine havehynder blevet kedelige at se på, så kan du sy nye skønne betræk, fx i de stribende tekstiler fra Sunbrella, som er robust kvalitetsstof udviklet til udendørsmøbler.
På varme sommerdage, kan man med den dekorative havebruser fra Bloomingville, få sig et kølende og forfriskende brusebad i det fri. Ud over bruser, har den en fin lille vandhane, så man ikke skal afmontere bruseren fra den udendørs vandhane hvergang man skal have fyldt vandkanden. Bruseren står med spyd i jorden, så den nemt kan nemt flyttes rundt i haven efter behov.
De skønne, robuste havemadrasser Outdoor Concept Orlando fra Skriver Collection fungerer både som solsenge, og kan også kombineres med andre hynder, puder og puff’er i serien, så der kan indrettes lounge haven.


Det lille bakkebord fra Broste Copenhagen er et hit i haven, fordi det kan foldes sammen og nemt flyttes rundt, hvor der er brug for det. Det samme gælder for det lille bålsted fra House Doctor, som består af fad og stativ af støbejern. Her kan der tændes små, knitrende bål de lange sommeraftener, bages snobrød og ristes skumfiduser, mens levende lys stemningsfuldt blafre i smukke glaslanterner.  Læskende sommerdrikke kan stå klar i den dekorative saftdispencer.

Sommer
Copenhagen Pride Week 2020

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære...

Læs mere
Sommer
Kill Your Norms: Kampagne sætter fokus på homofobisk sprog

Mange tror, at der ikke findes homo- og transfobi i Danmark, men samtidig bruger mange danskere udtryk som bøsserøv eller betonlebbe til at mobbe eller tale nedsættende om andre. Det sætter Sex & Samfund fokus på i ny kampagne, der lige nu kører i forbindelse med Copenhagen Pride 2019.

Læs mere
Sommer
8 tips til hvordan du kommer nænsomt i gang efter ferien

Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at du har nydt det og fået slappet af. Nu gælder det om at få en god start på hverdagen og ikke brænde al energi, det gode feriehumør og nyvundne overskud af på én gang. Her får du en 8 gode tips, som er gode at have med, når du vender tilbage til jobbet.

Læs mere
Sommer
Kom nemt i gang med at sylte - 8 suveræne syltebøger

Det er ganske tilfredsstillende at sylte lidt af havens høst, så man har skønne, hjemmelavede marmelader, pickles og surt, når sommeren går på held.

Otte bøger, skrevet af nogle af Danmarks mest rutinerede og engagerede madskribenter, viser hvordan du nemt kommer i gang. Bøgerne anviser, trin for...

Læs mere
Sommer
Opskrift: Minns rabarberkage

Man behøver ikke have opholdt sig længe i Sverige, før man støder på ordet ’fika’. I mit tilfælde blev jeg bekendt med begrebet, da genboen til det hus, hvor jeg ferierede, kiggede forbi og spurgte: ”Är det inte dags att fika?” Mens jeg vred min hjerne for at gætte, hvad hun spurgte om, kom hun mig...

Læs mere
Sommer
Det alsidige kirsebær

Det lille bær med den store smag, er et populært bær - ikke mindst fordi det har så mange anvendelsesmuligheder. De smukke røde bær kan både nydes søde og saftige som de er - eller indgå som ingrediens i kager, frugtanretninger og fine fromager. Og selvfølgelig kan de også syltes, så de senere på...

Læs mere
Sommer
Det eksklusive bær

Der er noget særligt eksklusivt over det fine, lille hindbær. For mens der er sommerbær, man næsten kan nå at få nok af i sæsonen, så gælder det ikke hindbær. Velvidende at de koster omtrent det samme som de tre liter mælk, det økologiske smør og koldskålen, der allerede ligger i indkøbskurven, så...

Læs mere
Sommer
Spis dine haveblomster - rose, lavendel & pelargonier

Både rosenblade, lavendel og nogle duftpelargonier kan anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Det ser helt fantastik ud, og det smager spændende. Et nemt og meget dekorativt tip er at fryse blomsterbladene og servere dem i en punch eller velkomstdrink.

Læs mere
Sommer
Badeoplevelser for enhver smag

Med lange, varme sommerdage, gør det godt med en kølig dukkert. Og det behøver ikke foregå fra et fluepapir af en badestrand. Prøv en badesø, et friluftsbad, et havnebad - eller hvad med at tage på badeanstalt, hvor du kan bade og sole dig, og frit kan lufte deller og appelsinhud i dameafdelingen....

Læs mere
Sommer
Hvorfor smager danske jordbær bedre?

Du ved det godt. Uanset om du foretrækker dem med sukker, mælk og fløde eller helt naturligt som de er, smager danske jordbær bare bedre end dem, der kommer fra udlandet. Men ved du også hvorfor? Forklaringen er, ifølge Dansk Gartneri, enkel og handler om sort, friskhed og modenhed.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Er jagt en hobby kun for mænd?

Er jagt en hobby kun for mænd?

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Sådan øger du din selvtillid<BR> og tilfredsheden med din krop

Sådan øger du din selvtillid
og tilfredsheden med din krop

Hübsch glasvaser

Hübsch glasvaser

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


18.03.2020

Professor: Tidlig opsporing af coronasmitte redder liv og arbejdspladser

Statens Institut for Folkesundhed, SDU.

"Vi bør teste folk med milde symptomer og folk i risikogrupper. Tidlig opsporing vil reducere antallet af kritisk syge og afkorte længden af krisen og dermed skåne vores økonomi mest muligt", siger professor i epidemiologi ved Statens Institut for Folkesundhed, Janne Tolstrup. Læs mere


18.03.2020

WHO: Tag ikke ibuprofen, hvis du har coronasymptomer

DR.dk

Verdenssundhedsorganisationen opfordrer til, at man tager parcetamol – pinex, panodil etc. - i stedet. Opfordringen kommer, efter at det medicinske tidsskrift The Lance i en forskningsundersøgelse indikerer, at ibuprofen – stoffet i ipren – kan gøre coronasmittede mere syge, end de er i forvejen,... Læs mere


Arkiv

^