Black Friday 2020 hos BOBO
Black Friday hos Like ANNA
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategorier: Parforhold  -  Intimitet
For lidt sex

Fra brevkassen: Hun har et større behov end han har, og hun finder det ydmygende, at skulle tigge og bede ham om at have sex.

________________________________________

Hej brevkasse
Jeg er en pige på 29, som er træt af at jeg skulle tigge og bede min kæreste om sex.
I starten af vores forhold, som har varet i 1/2 år, havde vi sex dagligt, hvilket jeg synes var helt fantastisk, men efter et halvt års tid gik der længere og længere tid imellem.
Nu skal jeg som regel tigge og bede om sex, hvilket får mig til at føle, at han ikke har lyst til mig mere. Det benægter han, og han siger, at han bare ikke har brug for sex hele tiden, men at han synes det er rart, når jeg beder om det.
Jeg føler derimod, at det nedværdigende at skulle tigge og bede, hvilket jeg har forsøgt at tale med ham om flere gange, uden at det har ændret noget.
Jeg elsker ham højt, men det gør virkelig ondt på mig at blive afvist gang på gang og mit selvværd daler for hver gang det sker. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, det er jo ham, jeg gerne vil være sammen med.
På alle andre områder fungerer forholdet fint, men jeg er ikke sikker på, at jeg rent psykisk kan holde til, at tingene er på denne måde resten af mit liv.
Har du et godt råd?

________________________________________

Kære fortvivlede kvinde.

Nu er det jo ofte sådan, at man i den første tid i et nyt parforhold befinder sig i en slags forelskelsens rus, som rent biologisk, sætter en masse processer i gang, og bl.a. øger den seksuelle energi. Det er også meget naturligt, at den seksuelle lyst, efter den første hede forelskelse, finder tilbage til et naturligt leje.

I jeres tilfælde sker det ulykkelige, at det bliver tydeligt, at I har et meget forskelligt behov for sex. Du opfatter jeres forskellige behov som et tegn på, at din kæreste ikke tænder på dig mere. Men jeg tror, at han er ærlig, når han siger, at det ikke er sådan, og jeg tror også han er ærlig, når han siger, at han godt kan lide, at du er den, der tager initiativet til sex.

Mit råd til dig er, at du allerførst erkender, at din kærestes mindre lyst til sex ikke skyldes, at han ikke elsker og begærer dig. Han har simpelthen bare ikke noget stort behov for sex. Derfor må du gøre op med dig selv, om du kan leve med den virkelighed. Han vil næppe ændre sig meget, hvad end du forsøger. Mennesker med et beskedent behov for sex, ændrer sig sjældent markant til at blive et menneske med et stort behov for sex.

Jeg tror hverken sexet undertøj, erotiske film eller andre sexstimulerende ting, kan øge hans behov. Tværtimod. Sexlysten bliver ofte mindre, og kan nogle gange helt forsvinde, hvis man føler sig presset til noget, man ikke har lyst til. Ligeledes kan det ødelægge den lyst der nu er, hvis han føler sig utilstrækkelig og føler sig bebrejdet sin manglende lyst. Mindre presset, vil hans lyst have bedre plads til at opstå naturligt.

Konklusionen er, at du næppe kan lave ret meget om på din kærestes manglende sexlyst. Du må afgøre med dig selv, om du kan leve et liv med ham, på trods af den beskedne lyst han har til sex. Det er helt nødvendigt at se realiteterne i øjnene og ikke tage det personligt, at din kæreste nu er, som han er. Han kan ikke blive, som du ønsker, derfor må du vælge om du vil leve med den mangel, der er i forholdet til din kæreste, eller om du bliver nødt til at finde en livspartner, der har et behov, som matcher dine behov bedre.

Det er ikke noget let valg, fordi du jo elsker din kæreste, men er kærligheden dyb nok til at klare, at dine behov ikke bliver mødt i tilstrækkelig grad?


Parforhold
Parterapeut: De alvorlige konsekvenser ved ikke at lytte til hinanden

Som nyforelskede er vi gode til at lytte til hinanden, men som årene går, ’glemmer’ mange par at give hinanden daglige doser af udelt opmærksomhed, og det kan få store konsekvenser. Sådan lyder det fra parterapeut, Christiane Meulengracht, som her deler 4 råd til bedre kommunikation.

Læs mere
Parforhold
Parterapeuten: Parforholdet er som en muskel, der skal trænes

Vi drømmer om at finde kærligheden, men når vi så endelig finder den, glemmer vi alt for ofte, at den gode og ægte kærlighedsrelation skal holdes ved lige, mener parterapeut, Christiane Meulengracht, som her deler 5 gode råd til mere kærlighed.

Læs mere
Parforhold
Sexolog: Derfor taler mænd ikke om præstationsbesvær i soveværelset

Mange danske mænd oplever enten manglende sexlyst, rejsningsbesvær eller for tidlig sædafgang, men udfordringerne er forbundet med så meget skam, at kun få gør noget for at ændre på situationen, fortæller parterapeut og sexolog, Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Når vold er hverdag

Knapt 4% af alle voksne kvinder i Danmark har i det seneste år været udsat for fysisk vold. Af disse har ca. 2 ud af 3 været udsat for vold af deres nuværende eller tidligere partner. Det er et alvorligt samfundsproblem, der understøttes af nogle strukturelle magtforhold i samfundet, skriver Dansk...

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Dårlige vaner spænder ben for dit lykkelige parforhold

Mens vores sunde vaner er med til at sikre, at vi fungerer optimalt i hverdagen og i parforholdet, er vores uhensigtsmæssige vaner ofte ødelæggende for kærligheden, mener parterapeut Christiane Meulengracht. Her giver hun sit bud på 7 dårlige vaner i parforholdet.

Læs mere
Parforhold
Når lysten til sex forsvinder

Rigtig mange par bliver frustrerede og ved ikke, hvad de skal stille op, når de oplever perioder, hvor lysten til sex mangler. Ofte ender man med at anklage og bebrejde hinanden for ikke at tage initiativ eller være tilstrækkelig nærværende. Men den manglende lyst er sjældent det egentlige problem,...

Læs mere
Parforhold
Parterapeuten: Det er ikke din partners opgave at fylde dig med kærlighed

Vi danskere er alt for gode til at skubbe ansvaret for vores egen glæde og lykke over på vores partner, og det gør os ulykkelige, mener parterapeut Christiane Meulengracht, forfatter til bogen 'Kærlighed med vilje'.
”Det er et meget almindeligt træk, at vi danskere går rundt med den opfattelse,...

Læs mere
Parforhold
Parterapeut: Derfor lyver vi om vores ulykkelige parforhold

Der er så meget prestige i at have styr på parforholdet, at vi danskere er verdensmestre i at bilde os selv og andre ind, at alt er i den skønneste orden, selvom der i virkeligheden er knas i kærligheden, mener parterapeut og sexolog Christiane Meulengracht.

Læs mere
Parforhold
Hun flirter mens ægteskab vakler

Efter længere tids flirten med en kollega, er hun i tvivl om hun skal forfølge sin drøm og se om det kan udvikle sig til mere - eller om hun skal koncentrere sig om sit vaklende ægteskab.

Læs mere
Parforhold
Orker ikke at være den sure stedmor

Hun havde ellers svoret, at hun aldrig skulle have en mand med børn fra tidligere ægteskab, alligevel bor hun på fjerde år sammen med mand med børn og 5-9-ordning. Det fungerer ikke for hende. Hun er træt af at være den sure stedmor, og træt af at skulle tilsidesætte sine egne behov for deres.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Danmarks Dufte: <BR>Time for Blæst  &Bølger

Danmarks Dufte:
Time for Blæst &Bølger

Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Forkæl dig selv med personlig pleje

Forkæl dig selv med personlig pleje

Nye Bøger
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
Feministisk kreabog

Fra de kreative kvinder, Sabine Lemire og Louise Gram, kommer en ny, skøn og inspirerende bog fuld af idéer og opskrifter på håndarbejdsprojekter med fokus på kvinder og kvindeliv.

Læs mere
Vulvodyni – den tabubelagte smerte

Ca. 17% af alle danske kvinder lider af vulvodyni, en smertefuld tilstand i de ydre kønsorganer, der gør det umuligt at have samleje. Alligevel har de færreste hørt om sygdommen, blandt andet på grund af stor usikkerhed blandt læger og det faktum, at sygdommen i høj grad er tabubelagt. Bogen...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Seneste nyt fra medierne ..
07.11.2020

Kan vinterbadning forebygge demens?

KvindeGuiden

Ny forskning peger på at vinterbadning måske kan mere end sætte gang i blodomløbet. Forskere fra Cambridge University har nemlig opdaget, at svømning i koldt vand kan beskytte hjernen mod degenerative sygdomme som demens. Læs mere


29.10.2020

Sikkerhedsstyrelsen: Ansigtsmasker og mundbind af stof er ikke værnemidler

Selvom Sundhedsstyrelsen skriver at et godt stofmundbind er bedre end intet mund, så kan ansigtsmasker og mundbind, der er syet af stof, ikke betragtes som værnemidler. Derfor må forhandlere og producenter ikke reklameres med, at de yder nogen beskyttelse mod for eksempel coronavirus. Læs mere


28.10.2020

Hvorfor er nogle personer symptomfri ved smitte med COVID-19?

Aarhus Universitet

Forskere fra Aarhus Universitet har en mulig forklaring på, hvorfor COVID-19 kan optræde hos personer, som er syge uden at have symptomer i tidlige stadier af sygdommen. Læs mere


26.10.2020

26 deodoranter uden parfume

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Deodorant er den hyppigste årsag til parfumeallergi. Allergien varer resten af livet, hvis du først har fået den. Se 26 parfumefri deodoranter hos Forbrugerrådet Tænk Kemi. Læs mere


21.10.2020

Migræne øger risikoen for demens

Rigshospitalet

Ny forskning viser, at patienter med en udbredt form for migræne har markant større risiko for at udvikle demens end gennemsnittet. Læs mere


14.10.2020

Kvinfo: Sexisme skal bekæmpes med ligestilling

Kvinfo.dk

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at nye #MeToo-historier næsten dagligt tager forsider i Danmark. Hos KVINFO har man lavet en hurtig uofficiel optælling, der viser at mindst 20 brancher har været i medierne med historier om sexisme. Læs mere


Arkiv

^