Hørserviet
Bestik Broste Copenhagen
Kagefad på fod
Tallerken Roy Kirkham
Kategori: Stil & mode
Cool citylook fra fransa efterår 2007

Elegant storbymode med masser af superfeminine detaljer, rokoko-inspirerede fortolkninger og lån fra den klassiske herregarderobe. Her er to-die-for items og tilbehør, som du kan mikse til din egen individuelle stil ...

Masser af knickers, taljerede jakker og funky, herreinspirerede bukser. Som hos de store internationale modehuse flirtes der hos Fransa denne sæson med den klassiske herre- og drengemode. Men hos Fransa sørger kollektionens mange kropsnære snit og utallige gennemførte detaljer for at skabe en superfeminin garderobe. Flæser, blonder, skønne mønstre og lette chiffoner sender referencer til 1700-tallets rokoko, hvor kvinder forførende elegant udviste masser af feminin klasse. Taljen sættes desuden denne vinter i fokus med masser af bælter og figursyede detaljer. Fra brede skindbælter på den kropsnære jakke til et smalt sølvglimmerbånd omkring empire-kjolens talje. En superkort vest i limegrøn bedstemorstrik fremhæver frækt figuren under den langærmede, stramme t-shirt og den transparente top. Resultatet er en funky lag-på-lag-styling i et luksuriøst look.

Fræk og feminin strik
I Fransa’s vinterkollektion finder du en af de største danske designkollektioner for fræk og feminin strik. Så glem alt om strik som uldsager, der kun er designet for at holde dig varm på kølige breddegrader. Her er de tyndeste, transparente mohairtrøjer med kig til skuldre og bar hud. Tætsiddende tanktoppe i glimmerlurex, som kan funke hverdagsjeans’ene op. En sølvstrikket, stribet t-shirttop med bindebælte er som skabt til en tur i byen. Det samme gælder den stramme, stribede t-shirt-kjole. Fransa står for en superklassisk garderobe, men med masser af kant, så du kan mixe din individuelle stil, hvad enten du er til det chikke citylook, den ladylike, understatede glamourstil eller er en rå partyprinsesse i storbyjunglen.

Partygarderoben
Kollektionen rummer mange luksuriøse detaljer, ikke mindst i form af perler og masser af metalglimmer, især sølv, som er sæsonens hotteste look. Så hos Fransa kan du få upgradet hverdagstilen i dit klædeskab, men du er samtidigt også sikret partygarderoben til vinterens mange fester. Både de store højtider, men også sæsonens utallige frokoster og øvrige parties, som kræver lidt ekstra chikt tøj.

Kollektionen er primært bygget op af de klassiske cityfarver, som er som skabt til en glamourøs vintergarderobe: sort, hvid og grafit-nuancer er i centrum – tilsat dybe, mættede juvelnuancer som mørk lilla og lime.

Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Soulmade strik

Soulmade strik

Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Jensen Woman

Jensen Woman

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

Nye Bøger
Vulvodyni – den tabubelagte smerte

Ca. 17% af alle danske kvinder lider af vulvodyni, en smertefuld tilstand i de ydre kønsorganer, der gør det umuligt at have samleje. Alligevel har de færreste hørt om sygdommen, blandt andet på grund af stor usikkerhed blandt læger og det faktum, at sygdommen i høj grad er tabubelagt. Bogen...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Pandemi i USA Viagra