Nu ligger traileren fra De To Tårne Lord Of The Rings på KvindeGuiden.dk - Se den her

Nu ligger traileren fra De To Tårne Lord Of The Rings på kvindeguiden.dk - Se den her 

Den længe ventede trailer fra anden del af eventyret om Ringenes Herre, De To Tårne, kan nu ses på KvindeGuiden.dk

'Snart kan man igen følge Frodo og Sam på deres farefulde rejse til Dommedagsspalterne i Ildbjerget for at destruere ringen for altid.

Opfølgeren på ''Ringenes Herre: Eventyret om Ringen'' har verdenspremiere den 18. december i år.


<EMBED TYPE="video/x-ms-asf-plugin" SRC="https://progressive.stream.aol.com/newline/gl/newline/lordoftherings/TheTwoTowers-tlr_320.mov" WIDTH="320" HEIGHT="152" SHOWCONTROLS="1" AUTOSTART="true" ANIMATIONATSTART="0" AUTOREWIND="0" AUTOSIZE="0" SHOWDISPLAY="0" SHOWSTATUSBAR="1" SendOpenStateChangeEvents="true" TRANSPARENTATSTART="true" PLUGINSPAGE="https://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/"></EMBED>



Læs mere om Lord Of The Rings :
<link https: www.e-pressen.dk _blank>Læs alt om Lord Of The Rings

<link https: www.e-pressen.dk _blank>Made in Midgår - FILMENS VISUELLE UNIVERS


I forbindelse med verdenspremieren på Peter Jacksons anden film i den episke trilogi ”Ringenes Herre: De to tårne” den 18. december får den endelige trailer til den længeventede fortsættelse premiere på Internettet mandag den 30. september kl. 06.01 dansk tid. I Danmark via www.sf-film.dk og i de danske biografer fra starten af efterårsferien. Traileren har en længde på 3 minutter og 6 sekunder.

I april sidste år skabte den officielle hjemmeside (www.lordoftherings.net) verdenshistorie, da traileren til ”Ringenes Herre: Eventyret om ringen” blev downloaded op til 1.7 millioner gange indenfor de første 24 timer. Det markerede traileren til ”Ringenes Herre: Eventyret om ringen” som den mest downloadede nogensinde.

Verdenspremieren på traileren bliver i år fulgt op af helt nyt materiale på filmens officielle hjemmeside, hvor man bl.a. kan finde eksklusivt materiale fra optagelserne, forskellige downloads og interviews med både skuespillerne og folkene bag produktionen.

”Ringenes Herre: De to tårne” får verdenspremiere i biograferne onsdag den 18. december. Trilogien er optaget samtidigt over 1½ år, og den første film ”Eventyret om ringen”, som havde premiere 19. december 2001, fik fantastisk flotte anmeldelser verden over. Filmen opnåede 13 Oscarnomineringer, modtog fire og har indspillet over $860 millioner på verdensplan. Alene i Danmark er filmen set af 1.3 millioner mennesker.

”Ringenes Herre: De to tårne” følger tre grupper på hver deres farefulde rejse – hobitterne Frodo (Elijah Wood) og Sam (Sean Astin) gennem fjendefyldt land med det hævnlystne væsen Gollum (Andy Serkis) i hælene. Merry (Dominic Monaghan) og Pippin (Billy Boyd) i den mystiske Fangorn Skov, og sidst men ikke mindst mennesket Aragorn (Viggo Mortensen), Elvermanden Legolas (Orlando Bloom) og Dværgen Gimli (John Rhys-Davies) i det besatte Rohan Kongedømme. Hver deres rejse men med samme mål – at stå sammen mod de mørke kræfter fra De to tårne – Orthanc tårnet i Isengard, hvor troldmanden Saruman er ved at opbygge sin morderiske hær af Uruk-hai, og Saurons fort ved Barad-dûr langt inde i det mørke Mordor.'

Silica skade huden
Diætist
Silica skade huden 

Kan kosttilskuddet Silica skade huden?

Læs mere
Fedtdepoter
Diætist
Fedtdepoter 

Det fedt, som danner depoter på lår, baller og hofter, det sidder ligesom bedre fast. Der er en naturlig forklaring på dette...

Læs mere
Sult
Diætist
Sult 

Det er ikke meningen, at man skal sulte. Det er ikke holdbart i det lange løb. Giv hellere køb på en smule af dit ambitionsniveau, for at opnå velvære – en kostomlægning fra Kostkompagniet skulle gerne være en løsningsmodel, som holder livet ud.

Læs mere
Vægttab uden motion?
Diætist
Vægttab uden motion? 

Hvad gør man når man ens vægt går op og ned som en yoyo, og når man samtidig ikke har mulighed for at motionere sig til et stabilt vægttab?

Læs mere
Vægttab
Diætist
Vægttab 

Hun har tabt 25 kg. Og vil gerne tabe endnu 7 kg. Men nu har hun ”ramt muren” og oplever ikke længere vægttab. Hun spørger diætist Lene Bank Mathiesen hvordan hun får sluppet de sidste kilo..

Læs mere
Hvorfor taber jeg mig ikke?
Diætist
Hvorfor taber jeg mig ikke? 

Hun spiser mindre og sundere, hun motionere - og alligevel taber hun sig ikke. Diætisten giver råd...

Læs mere
Kan jeg fortsætte kuren?
Diætist
Kan jeg fortsætte kuren? 

Heidi trives på en kur à la Atkins og spørger diætisten om hun kan fortsætte....

Læs mere
Kombi-sødning
Diætist
Kombi-sødning 

Det er et evigt dilemma, at enten anvender man sukker til at smagssætte syltetøj, saft, desserter o.lign. – og så er der straks for mange kalorier til en seriøs vægt-kæmper eller også anvender man sødemiddel – og så smager det bare for anderledes.

Læs mere
Diætistkonsultation
Diætist
Diætistkonsultation 

Hun har taget 8 kg. på efter sine 2 fødsler og vil gerne tabe sig gennem vejledning fra diætisten..

Læs mere
Mad i mørke
Diætist
Mad i mørke 

kostkompagniet skriver:Igennem de seneste år har landet været genstand for en bølge af undervisning i hvorledes, man beregner madens fedtenergiprocent.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^