triage

Triage 

Se Colin Farrell i thrilleren Triage om krigsfotografen Mark Walsh ...

Titel: Triage
Genre: Drama
Instruktør Danis Tanovic
Medvirkende: Colin Farrell, Paz Vega, Christopher Lee & Kelly Reilly

Mark Walsh er en hærdet og erfaren krigsfotograf. Under en opgave i Kurdistan med sin bedste ven og kollega David forstår han for første gang, hvad ordet triage står for – og det forfærdelige i at skulle bestemme, hvem der ikke skal prioriteres og hvem der behandles på et felthospital. Da opgaven er afsluttet, rejser Mark tilbage til Dublin, hvor kæresten Elena bombarderer ham med spørgsmål. David er nemlig ikke vendt hjem til Irland, og alle forventer, at Mark ved hvorfor. Men han har ikke svaret, og hans store bestræbelser på at finde svaret samt de medfølgende store frustrationer betyder, at han næsten bryder sammen. Men med hjælp fra familien beslutter Mark sig for at få afklaret, hvad der er sket, og en dag står han ansigt til ansigt med sandheden ...

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^