the ugly truth

The ugly truth 

Kønnenes kamp går fra 0 til det røde felt på under 10 sekunder i ”The Ugly Truth”, en charmerende, sexet komedie om mænd, kvinder og den gigantiske afgrund, der adskiller os og den måde vi tænker på, fantaserer om og forsøger at forføre den anden…

Titel: The Ugly Truth
Medvirkende: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter mf.
Instruktion: Robert Luketic
Premiere: 04.09.09



Da den kontrolfikserede TV producer, Abby møder Colin, den lækreste mand, hun nogen sinde har set, vender hun sig i desperation til TV-stationens nye, mandschauvinistiske sandheden-om-dit-liv-orakel, Mike, der måske ikke ved så meget om takt og tone, men til gengæld ved noget om mænd, og hvad der får dem til at bide på krogen.
Mens han lærer hende alt om, hvordan man klæder sig, hvad man siger – og IKKE siger på en date – og alt det, en usikker kvinde har brug for at vide om mænd – bliver de to overraskende nok gode venner.
Men da Abbys indledende forhold til Colin er ved at være næsten på plads, går det pludselig til hendes overraskelse op for hende, at det måske ikke længere er det, hun vil med sit liv…
Robert Luketic, som instruerede Legally Blonde, Win a date with Ted Hamilton og Monster-in-Law, har instrueret den rapkæftede, charmerende romantiske komedie.

Mere om filmen på

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^