simon & malou

Simon & malou 

Nu udkommer den romantiske komedie Simon & Malou på dvd ...

Nu udkommer den romantiske komedie Simon & Malou på dvd. Filmen er en romantisk komedie om den unge svenske advokat Malou, der lever en meget ordenspræget tilværelse i Stockholm med sin forlovede, Stefan. Malou tror på, at lykken findes i planlægningen af det nøje tilrettelagte liv. Da Malou forfremmes til firmaets afdeling i København, hvor hun kandiderer til posten som partner, tager hun straks mod udfordringen, pakker sine ting og sætter kurs mod storbyen.

Simon er en anerkendt, lettere ustruktureret og skøn børnebogsforfatter, der netop er blevet vraget af sin mangeårige kæreste, Tina, som han ellers stod for at flytte sammen med hjemme i København. Han har desuden lige modtaget dommen, at han vil få meget svært ved at få børn. Noget af et slag for en mand, der brændende ønsker sig en familie.

Simon har efter bruddet glemt alt om at afmelde fremlejen af sin lejlighed og pludselig står Malou midt i Simons hjem med alle sine flyttekasser. Nu har de et problem – eller rettere Simon har et problem ifølge Malou efter, hun i vanlig sikker stil remser alle paragrafferne op, som med al tydelighed gør det klart for Simon, at Malou har retten på sin side.

Simon skruer dog op for charmen og får overtalt Malou til, at han kan blive boende, indtil han finder noget nyt, og omstændighederne tvinger nu det umage par sammen.

Der går dog ikke længe, før situationen bliver kaotisk for Malou. Hendes første dag på arbejde starter som et mareridt, men hun bliver bakket op af kollegaen Søs, der skal vise sig blive en uundværlig allieret. Men inden Malou igen når at få sit liv tilbage på rette skinner, bliver Simon involveret i et trafikuheld, som betyder, de kommer til at dele lejlighed lidt længere end planlagt…

Trods tiden i lejligheden ikke bliver let for de to meget forskellige personer, bliver de tiltrukket af hinanden, og selvom Malou overhovedet ikke har tid til kærlighed, står hun pludselig overfor en situation, hun slet ikke havde planlagt… Og en situation Simon aldrig havde turde drømme om!

Der er produceret et fantastisk soundtrack til Simon & Malou med masser af store klassikere i nye versioner. Kunstnerne bag er en række af de største danske musikere heriblandt C.V. Jørgensen, Tim Christensen, Steen Jørgensen, Sune Wagner, Jonas Bjerre m.fl.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^