Rekorderne fortsætter

Rekorderne fortsætter  

Peter Jacksons eventyrlige "Ringenes Herre" trilogi, som får verdenspremiere onsdag den 17. december, fortsætter på tredje år med at bryde rekorder....

Peter Jacksons eventyrlige "Ringenes Herre" trilogi, som får verdenspremiere onsdag den 17. december, fortsætter på tredje år med at bryde rekorder. Sidste år blev der solgt det rekordstore antal af 105.000 billetter indenfor de første 24 timer af forsalget, og ved premieren var der solgt godt 250.000 billetter. Det betød, at verdenspremiere på "Ringene Herre: De to tårne" brød alle rekorder og tegnede sig for den første åbningsdag og største enkeltdag nogensinde.



Rekorderne fortsætter nu med at blive brudt i forbindelse med premieren på tredje og sidste film - "Ringenes Herre: Kongen vender tilbage". Præcis en måned før forsalgsstart - lørdag den 1. november - lagde de to første fans sig i kø for at sikre sig billetter til verdenspremieren. Aldrig tidligere har fans ligget så længe i kø for at købe billetter til en biografpremiere. I dag åbnede billetkontorerne så op for det længeventede forsalg til "Ringenes Herre: Kongen vender tilbage", og de forventningsfulde fans kunne langt om længe gå derfra med billetter til verdenspremieren. Helt så glat gik det dog ikke for de fans, som ville sikre sig billetter via telefonen. TDCs telefonsystemet for samtlige 70, 80 og 90 numre brød nemlig sammen over hele landet, og TDC tilskriver kombinationen af forsalgsstarten for "Ringenes Herre: Kongen vender tilbage" samt Eric Clapton koncerten skylden. Systemet brød sammen lidt over 10 og kørte igen fra kl. 12.30.



Men de mange fans skal ikke fortvivle. "Ringenes Herre: Kongen vender tilbage" får premiere i over 95 biografer landet over, og der er masser af billetter tilbage til forestillinger i hele december.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^