Ferm Living Loungestol Desert
Lanterne fra Canett Furniture
Hængekøje VENTURE DESIGN
Økologisk udendørs maling
Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen

En roman om kvinders udfordringer, styrker og handlekraft henlagt til en voldsmættet og skelsættende periode i Europas historie.

Året er 1569. Madeleine de Montdidier er med nød og næppe undsluppet religionskrigene i Frankrig, og er nu søgt mod Madrid. Her hvirvles hun ind i et giftigt spil mellem kongemagt, kirke og magt-begærlige intriganter, hvor ikke mindst hendes hemmelige kærlighedsforhold til spanske kong Philip II’s flamboyante halvbroder, Juan af Østrig, får afgørende betydning og kommer til at kræve al hendes handlekraft og skarpsyn. Både for hendes egen overlevelses skyld og for at beskytte det ufødte barn, kun hun selv kender faderen til...

"Jeg har med bogen villet give litteraturen en heltinde." fortæller Anne-Marie Vedsø Olesen og fortsætter: "Jeg synes, der skal flere heltinder i litteraturen. Kvinder som tør holde på deres ret, blive beskidte, kæmpe og slå fra sig. Alle har brug for den slags kvinder som forbillede. Vi skal ikke kun læse om kvinder, der er dydige, selvopofrende og som vender den anden kind til."Anne-Marie Vedsø Olesen er uddannet læge og debuterede i 2000 med den prisbelønnede historiske roman 'Salernos sol'. Siden har hun bl.a. skrevet den anmelderroste trilogi om den ægyptiske gud Seth: 'Djævelens kvint', 'Tredje Ikaros' og 'Gudernes tusmørke', der er samlet i titlen 'Gudestorm'. I 2012 år udkom romanen 'Glasborgen' og operalibrettoen 'Orkestergraven', og i 2013 'Dronningens dame'. Bestil online

En Anden Gren - Jesper Wung-Sung

Ingen bestsellerliste uden Jesper Wung-Sungs gribende slægtsroman 'En Anden Gren', som tidligere i år vandt boghandlernes bogpris 'De Gyldne Laurbær'.

Read more
Bjørnen, Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldagers nye roman ramte bestsellerlisten i sin første uge!

Read more
Folkets skønhed, af Merete Pryds Helle

Marie vokser op på Langeland 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag - også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere. Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til...

Read more
December Boulevard, af Ole Petersen

For de fleste af os er store dele af vejen gennem livet formet af tilfældige hændelser og af begivenheder, vi kun har ganske lidt indflydelse på. Der er dog, for os hver i sær, øjeblikke i livet, hvor vi har mulighed for at træffe beslutninger, der kan have afgørende betydning for, hvordan resten af...

Read more
Obamas yndlingsroman 'Fates and Furies' nu på dansk

Lauren Groffs roman 'Fates and Furies' blev en af de mest ventede og omtalte romaner i USA i 2015. Selv præsident Obama fremhævede bogen, som årets bedste.

Read more
Den danske pige

Læs David Ebershoffs roman "Den danske pige" som handler den sensationelle affære omkring den transkønnede Lili Elbe, der som den første i verden, fik foretaget kønsskifteoperation. Filmatiseringen af romanen med oscar-vinderen Eddie Redmayne i hovedrollen har biografpremiere 4. februar 2016.

Read more
Alene i Paris, af Jojo Moyes

Den engelske bestsellerforfatter Jojo Moyes tager læseren med på en romantisk weekend i Paris, der ikke forløber helt efter planen.

Read more
Det år vi gik til begravelser

I virkeligheden hedder hun Julie og er vokset op i Kokkedal. Men nu er hun, Jewel Temper, på vej til New York med diffuse drømme og uden andre planer end ikke at være der, hvor hun oprindeligt kommer fra.

Read more
Hvor fire veje mødes

Med sin debutroman er finske Tommi Kinnunen indstillet til et væld af litterære priser. Han bog er et gribende portræt af en familie gennem tre generationer – og en sindrigt fortalt roman om de rum, vi bygger til vores familier og vores drømme.

Read more
Annafrancesca leger ikke

Silvia Avallones debutroman er er en betagende og voldsom roman om om et samfund i opløsning og om to piger, der måske bliver dem, der skal bringe Italien videre.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Alpakkaplaid

Alpakkaplaid

By Nord plaid

By Nord plaid

Luner om aftenen

Luner om aftenen

Strandmåtte

Strandmåtte

Nye Bøger
^