write an essay on education research papers college buy dissertation in uk mywritingpaper mywritingpaper
Morgenkåbe i bambus
Danske designklassikere
Øreringe fra Maanesten
Eichholtz Cesare bænk
Kategorier: Livsstil  -  Hobbybøger
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

God og gedigen guide

”Friske Spirer - en guide til spiring” er en grundig og fyldestgørende guide til emnet spiring. Bogen udfylder et hul, da der de seneste mange år ikke er udgivet selvstændige titler om emnet, men alene skrevet lidt om spiring i tilknytning til kogebøger indenfor helse og sundhed. Det er derfor med forventning og glæde jeg har læst ”Friske Spirer - en guide til spiring”!

Udstyr en masse

Dyrkning af spirer kan foregå på mange niveauer lige fra det helt simple ved hjælp af syltetøjsglas og et stykke stof – fx gaze eller et tyndslidt viskestykke vandet kan løbe igennem. Friske Spirer oplyser om lækkert udstyr som fx spirerbakker og spiretårn af terrakotta ligesom der tilbydes dyre automatiske spiremaskiner. Tiltalende er i mine øjne især spiretårnet Easy Sprout Sprouter og de økologiske hampespirerposer, der er nye her i Danmark.

Bred buket af spireremner

Langt de fleste anvender syltetøjsglas eller en manuel plastikspirebakke der i årevis har kunne købes i helsekostforretninger til en fornuftig pris. Nu lokker altså en række alternativer i forhold til dyrkning og opbevaring, ligesom Friske Spirer på hjemmesiden og i den nye bog omtaler et meget bredt udvalg af frø, korn, kerner, linser og bønner, der er velegnet til spiring. Her er flere specielle slags, vi ikke tidligere er stødt på som spirer, og på forholdsvis enkel vis kan vi derhjemme få suppleret supermarkedets udvalg af grønt op med sprøde spirer, der siger spar to!

Flot bog der fanger dig!

I princippet fortæller Friske Spirers hjemmeside alt hvad du behøver for at komme godt i gang med spiredyrkning, men ”Friske Spirer - en guide til spiring” samler det hele på en fantastisk flot og fin måde. For første gang får vi et overblik over de mange spændende facetter ved spirerdyrkning og de mange muligheder, vi her får givet ved hjælp af enkle værktøjer. Flere har allerede opdaget hvor sjovt og sundt, det er at dyrke spirer som hobby og mini selvforsyning. Der er vist ingen tvivl om at spirerdyrkning ikke blot spirer som fænomen, men er ved at slå rødder i Danmark.

Bogen fås både trykt og som ebog!

Titel: Friske spirer – en guide til spiring
Forfatter: Miriam Sasha Sommer
Forlag: Forlaget Friske Spirer

Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor...

Read more
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Read more
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Read more
Hverdagsglamour af Emily Salomon

Kig med, når Emily Salomon, én af Danmarks populære bloggere, inviterer indenfor i sit fine livsstilsunivers og viser, hvordan hun skaber hverdagsglamour og finder glæde i at lægge lidt mere i sjæl i hverdagens opgaver. Med bogen 'Hverdagsglamour' viser hun, hvordan hun lægger hverdags-make up, hvad...

Read more
Simple living

Simple Living er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning. Allerede inden udgivelse er bogen solgt til filmatisering hos Good Company Films.

Read more
Gwyneth Paltrow: Alt det bedste

Gwyneth Paltrow er ikke kun en super dygtig skuespiller, hun er indbegrebet af naturlig skønhed - og udstråler en misundelsesværdige naturlig gnist og charme. Men i bogen ”It´s all good” fortæller hun, at det sunde udseende ikke er noget der kommer af sig selv; En sommerdag fik hun, oven på en lang...

Read more
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Read more
Kunsten at være kvinde af Caitlin Moran

Nu genudgives Caitlin Morans bestseller i pocket-format!

Read more
Verdens nemmeste meditation

En helt konkret guide til, hvordan du får meditation inkorporeret i en travl hverdag.

Read more
Den Ultimative Anti Age-Guide

Den populære forfatter og ernæringsekspert Thorbjörg Hafsteinsdottir udkommer nu med den nye bog "Skønhedsbog" der handler om hvordan din hud fortæller om dine madvaner - og hvordan du kan lave dem om. Thorbjörg Hafsteinsdottir blev kendt i hele Danmark, da hun udkom med bestselleren "10 år yngre på...

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Dam Troldedreng 16 cm

Dam Troldedreng 16 cm

Øreringe Mette Scherning

Øreringe Mette Scherning

Lykketrold Julemand med rensdyr

Lykketrold Julemand med rensdyr

LYKKETROLD - HC ANDERSEN , 9 CM

LYKKETROLD - HC ANDERSEN , 9 CM

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^