Kategori: Livsstil
Gwyneth Paltrow: Alt det bedste 

Gwyneth Paltrow er ikke kun en super dygtig skuespiller, hun er indbegrebet af naturlig skønhed - og udstråler en misundelsesværdige naturlig gnist og charme. Men i bogen ”It´s all good” fortæller hun, at det sunde udseende ikke er noget der kommer af sig selv; En sommerdag fik hun, oven på en lang periode med for hårdt arbejde, for meget stress og for usund mad, et voldsomt angst- og migræneanfald.

”På en solskinsdag i London i foråret 2011 troede jeg – uden at lyde alt for dramatisk – at jeg skulle dø” fortæller Gwyneth i bogen. ”Jeg havde haft det skidt, mens jeg gik og lavede mad, men jeg kunne ikke rigtig sætte en finger på, hvad det var. Jeg havde en svag følelse af, at jeg skulle besvime, og jeg kunne ikke tænke klart. Jeg var ret stille, mens vi spiste. Da jeg rejste mig for at rydde af bordet, ville min højre hånd pludselig ikke adlyde, og så svimlede det hele. Jeg mærkede en skarp smerte i hovedet, jeg kunne ikke tale, og det føltes som om, jeg ikke kunne trælle vejret. Jeg troede, at det var et slagtilfælde.”

Det viste sig, at det Gwyneth oplevede var et voldsomt migræne- og angstanfald. Efterfølgende konsulterede hun sin læge, som anbefalede at hun bla. startede en diæt uden mælkeprodukter, sukker og gluten, så hendes krop kunne komme til hægterne. Efter angst- og migræneanfald forstod hun, at noget måtte gøres, men alligevel var madelskeren Gwyneth ikke villig til at skulle gås på kompromis med smagen. Derfor begyndte hun, sammen med madskribenten Julia Turshen, at udvikle en række lækre opskrifter.

Efter at have lagt sine kostvaner om, fik Gwyneth energien tilbage, og ser om muligt bedre ud end før. Opskrifterne ændrede hendes liv, og nu deler hun dem og sine erfaringer i sin bog, som på dansk har fået titlen ”Alt det bedste – Spis sundt og få det fantastisk”.
Der ingen afsavn eller puritanisme over bogen, der inviterer læseren ind i et let og lyst univers med masser af opskrifter på morgenmad, salater, supper, fjerkræ, fisk og kød og masser af grøntsager. Der er også bud på sunde retter til børnefamilien og selvfølgelig et afsnit med sunde desserter.
Bogen er smukt illustreret med fotos af den danske fotograf Ditte Isager, og oversat til dansk af Charlotte Faber Fischer.

Forfatter: Gwyneth Paltrow
Foto: Ditte Isager
Oversættelse: Charlotte Faber Fischer
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo…

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdagsglamour af Emily Salomon

Kig med, når Emily Salomon, én af Danmarks populære bloggere, inviterer indenfor i sit fine livsstilsunivers og viser, hvordan hun skaber hverdagsglamour og finder glæde i at lægge lidt mere i sjæl i hverdagens opgaver. Med bogen 'Hverdagsglamour' viser hun, hvordan hun lægger hverdags-make up, hvad…

Læs mere
Simple living

Simple Living er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning. Allerede inden udgivelse er bogen solgt til filmatisering hos Good Company Films.

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Kunsten at være kvinde af Caitlin Moran

Nu genudgives Caitlin Morans bestseller i pocket-format!

Læs mere
Verdens nemmeste meditation

En helt konkret guide til, hvordan du får meditation inkorporeret i en travl hverdag.

Læs mere
Den Ultimative Anti Age-Guide

Den populære forfatter og ernæringsekspert Thorbjörg Hafsteinsdottir udkommer nu med den nye bog "Skønhedsbog" der handler om hvordan din hud fortæller om dine madvaner - og hvordan du kan lave dem om. Thorbjörg Hafsteinsdottir blev kendt i hele Danmark, da hun udkom med bestselleren "10 år yngre på…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^