writing essays for college students dairy farming business plan samples doctoral thesis nutrition order numbers homework
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Kategori: Sy & Strik
Sweatshirts, af Sofie Meedom

Med syhæftet 'Sweatshirts' har Sofie Meedom kreeret endnu et super inspirerende og æstetisk værk med med smukke modeller, syteknikker, guides og vejledninger – og alt sammen formidlet på den overskudsagtige måde der gør at man får lyst til at gå i gang med det samme. Med udgangspunkt i en grundmodel vises hvor let det er at designe og sy dine egne sweatshirts. Alle modeller er syet efter den samme enkle fremgangsmåde, der både tager nybegyndere i hånden og samtidig inspirerer de mere rutinerede.

Med enkle greb forvandles grundmodellen til toppe, bluser og kjoler. Hæftet rummer en grundig gennemgang af forberedelser, syteknikker og et mønsterark (XS-XL). Det eneste du skal er at købe stoffet – alt andet er i hæftet.  

Titel: Sweatshirts
Forfatter: Sofie Meedom
Omfang: 32 sider + mønsterark (60 x 86 cm)
Forlag: Forlaget Vingefang
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Nemme og smukke klude - Kludekræmmerens Håndklædebog

Efter mange års pause fandt Dorte Hummelshøj Jakobsen strikkepindene frem som kur mod stress. Hendes egne opskrifter blev hurtigt populære i diverse strikkegrupper på nettet, og det forstår man, når man ser de mange flotte designs.

 

Læs mere
Hundestrik

Hundestrik er mere populært end nogen sinde. I denne bog af Sys Fredens findes et rigt udvalg af strikket og hæklet tøj til hunde fra det helt enkle til det mere mønstrede og farverige, der lyser op i gadebilledet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lædersnor

Lædersnor

Smykke fremstilling

Smykke fremstilling

Lær at hækle

Lær at hækle

Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^